Kim Lammers

Kim Lammers

Olympisch Kampioene hockey

De kracht van deze spreker
  • Teamplayer
  • Energiek
  • Doorzettingsvermogen
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Kim Lammers

Voormalig hockeyster Kim Lammers maakte sinds 2001 deel uit van de Nederlands hockeyploeg en werd daarmee Olympisch Kampioen en 2x Wereldkampioen. Tijdens haar hockey carrière startte ze haar eigen bedrijf in het coachen van mensen en groepen. Daarnaast startte ze ook met het geven presentaties. In haar presentaties is ze enthousiast en kan ze haar passie als geen ander op anderen overbrengen. In een waanzinnig motiverende presentatie komen mensen in beweging en krijgen toehoorders honger om ervoor te gáán.

De afgelopen 4 jaar heeft ze bij Deloitte een programma ontwikkeld speciaal voor topsporters om al tijdens hun sportcarrière bezig te zijn met hun maatschappelijke carrière.

Begin 2021 startte Kim samen met Woodline een duurzame kledinglijn onder de naam CIRCULR. Inmiddels combineert ze al deze dingen en is haar missie om mensen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord. Bewustwording over leefstijl, gezondheid, voldoende bewegen en duurzaamheid.

 

Elk verlies is op te vangen als iedereen nog iets beter hun best doet

Waarom Kim Lammers inhuren als spreker ?

Kim is een echte teamplayer en winnaar. Zij wil altijd het beste uit zichzelf halen en de mensen om haar heen. Haar missie in het leven is om mensen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Kim weet als geen ander hoe hard zij de mensen om haar heen nodig heeft om als individu en team beter te worden en samen het hoogst haalbare te bereiken. Kim kan met haar enthousiasme, gedrevenheid en passie altijd de rest mee krijgen. In een waanzinnige inspirerende presentatie, weet ze dit ook bij haar toehoorders over te brengen.  Ze sleept je mee in een overtuigend betoog hoe je meer uit jezelf kan halen en waar jij het groepsproces mee kan helpen en hoe je het beste mensen voor jouw zaak motiveert.

Biografie

Kim Lammers weet dat doorzetten, waar andere ophouden, het verschil maakt . Sinds 2002 maakte Kim Lammers deel uit van het Nederlands Hockey elftal. Tijdens haar hockeycarrière beleefde zij hoogte- en dieptepunten. Met haar zware knieblessure vlak voor de Olympische Spelen van Beijing in 2008 als ultiem dieptepunt. Kim wist zich zonder zich gesteund te voelen door de bondscoach terug te knokken en pakte uiteindelijk met haar team een gouden plak tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012. In totaal speelde zij 200 interlands en scoorde 124 doelpunten voor Oranje. Daarnaast werd zij in 2006 en 2014 Wereldkampioen met het Nederlands elftal. Tijdens het WK in Den Haag werd haar doelpunt als mooiste van het toernooi bekroond. In 2007 en 2012 werd zij topscoorder in de Nederlandse Hoofdklasse. Ze is ontzettend clubtrouw want ze speelde 18 jaar voor haar club Laren. Kim was niet het grootste talent van haar lichting. Maar haar extreme doorzettingsvermogen heeft haar tot een van de beste spitsen van de wereld gemaakt op basis van werken, sleuren en GAAN. Na haar hockeycarrière begon Kim als directeur van het Ronald McDonald Centre (sportcentrum voor kinderen met een beperking) in Amsterdam Noord. Na 1 jaar besloot Kim te stoppen met deze uitdagende baan en zich te richten op haar eigen bedrijf.

Lees in onze blog meer over Kim!

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Europees kampioen in Spanje, Ierland, Nederland en Duitsland 2003, 2005, 2009, 2011
  • Wereldkampioen in Spanje en Den Haag 2006, 2014
  • Olympisch kampioen in Londen 2012

Boek Kim Lammers nu als spreker

Heb jij interesse om Kim Lammers te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van onze sprekers? Volg ons Instagram kanaal!