Al meer dan 15 jaar hét bureau voor sprekers uit de sport!

SportsSpeakers is het online boekingskantoor waar iedereen in en om (top)sport te vinden en te boeken is. Of het nu gaat om (voormalig) sporters, coaches, presentatoren, schrijvers of sportmarketeers.

Bekijk video

De juiste spreker voor jouw evenement

SportsSpeakers bemiddelt, matcht en organiseert alles tussen de gewenste sportpersoonlijkheid en de opdrachtgever. Dankzij een ruime ervaring in sportmarketing weten de medewerkers van SportsSpeakers waar alle sportpersoonlijkheden voor ingezet kunnen en willen worden. Mede daardoor kan de juiste match worden gemaakt voor een presentatie, dagvoorzitterschap of bijvoorbeeld een clinic.

Wij zijn wij 2
Wij zijn wij 2

Een huis vol expertise

SportsSpeakers is onderdeel van het sportmarketingbureau House of Sports. House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar. Op de site van House of Sports lees je wat je van ons kunt verwachten ondersteund met allerlei sports cases.

Ook voor sprekers uit de Belgische markt helpen wij graag. Neem contact op met SportSpreker voor een advies op maat.

Wij kennen onze sprekers persoonlijk en kunnen door deze kennis een juiste match vinden voor onze opdrachtgevers.
image00004

Werken bij SportsSpeakers

Wat opdrachtgevers zeggen

Daikin

Daikin Nederland heeft gebruikt gemaakt van de SportsSpeakers studio, om op een voor ons unieke, nieuwe en innovatieve manier een nieuw product in de markt te lanceren. Onze collega’s zijn trots op het resultaat en we hebben een positieve indruk gemaakt op ons publiek. De ondersteuning vanuit de studio hebben we al prettig ervaren: waar het voor ons soms best spannend en nieuw was, hebben zijn ons zo goed mogelijk geholpen om tot een mooi resultaat te komen.

Rozet

SportsSpeakers heeft ons erg goed geholpen in de organisatie van ons evenement. Ze waren altijd goed bereikbaar en schakelden snel met de spreker. Veel dank!

Ministerie van VWS

We hadden goed en prettig contact met SportsSpeakers.

Rabobank Amerstreek

Deskundige mensen met een groot inlevingsvermogen. Ze weten de wensen van de klant perfect over te brengen aan de sporters. Een betrouwbare partij waarmee het fijn samenwerken is - Medewerker Marktbewerking, Communicatie en Coöperatie.

Rabobank Kop van Noord-Holland

SportsSpeakers staat je vriendelijk en professioneel te woord. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Enexis

SportsSpeakers heeft voortdurend op een zeer prettige manier meegedacht over de beste spreker voor ons bedrijf. Het resultaat was dat wij uiteindelijk een spreker hadden die perfect bij ons paste.

8