Al 15 jaar hét bureau voor sprekers uit de sport!

SportsSpeakers is het online boekingskantoor waar iedereen in en om (top)sport te vinden en te boeken is. Of het nu gaat om (voormalig) sporters, coaches, presentatoren, schrijvers of sportmarketeers.

Bekijk video

De juiste spreker voor jouw evenement

SportsSpeakers bemiddelt, matcht en organiseert alles tussen de gewenste sportpersoonlijkheid en de opdrachtgever. Dankzij een ruime ervaring in sportmarketing weten de medewerkers van SportsSpeakers waar alle sportpersoonlijkheden voor ingezet kunnen en willen worden. Mede daardoor kan de juiste match worden gemaakt voor een presentatie, dagvoorzitterschap of bijvoorbeeld een clinic.

Wie zijn wij

Staat de door jou gezochte sportpersoonlijkheid niet bij ons op de site?

Geen zorg, niet al onze sprekers willen actief bemiddeld worden. Geef op het offerteformulier aan wie je zoekt en wij gaan voor je aan de slag. SportsSpeakers heeft ook korte lijnen met de sportpersoonlijkheid die jij zoekt!

Een huis vol expertise

SportsSpeakers is onderdeel van het sportmarketingbureau House of Sports. House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar. Op de site van House of Sports lees je wat je van ons kunt verwachten ondersteund met allerlei sports cases.
www.houseofsports.nl

Ook voor sprekers uit de Belgische markt helpen wij graag. Neem contact op met onze collega Nele Coucke van SportSpreker voor een advies op maat.

Wie zijn wij
Wij kennen onze sprekers persoonlijk en kunnen door deze kennis een juiste match vinden voor onze opdrachtgevers.
Pand hos
c5afe381-4a9f-4730-8fcf-d81b4bc4bb0b
Pand hos 2
IMG_3586

Onze mensen

Onze medewerkers staan je graag te woord om samen de mogelijkheden te bespreken of kom langs voor een kop koffie!

Werken bij SportsSpeakers

Bij SportsSpeakers zijn we altijd op zoek naar sportieve talenten die ons team kunnen versterken. Enthousiaste personen die in ons jonge, dynamische en ambitieuze team aan de slag willen. Past dit helemaal bij jou? Bekijk dan onderstaande beschikbare vacatures en solliciteer direct!

9,8 uit 10 104 beoordelingen

Staat je ideale vacature er niet tussen?

Stuur dan een open sollicitatie en overtuig ons waarom jij een aanwinst voor SportsSpeakers bent! We ontvangen graag je CV en motivatie via sollicitatie@sportsspeakers.nl t.a.v. Dorian Driessen.

Wat opdrachtgevers zeggen

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Op het laatste moment annuleerde onze spreker. SportSpeakers heeft perfect met ons meegedacht en heeft door snel schakelen op heel korte termijn een perfect alternatief voor ons weten te regelen. Ons evenement was mede hierdoor een groot succes!

CCV

Prettige fijne samenwerking waarin erg wordt meegedacht met de klant om tot een ultiem resultaat te komen!

Gemeente Amsterdam

SportsSpeakers was klantgericht en onderhoudt het contact goed, ook in de opvolging.

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

SportsSpeakers doet er alles aan om te voldoen aan de wens van de opdrachtgever. Wij heeft dit als erg positief ervaren!

KNLTB

We zijn erg vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht welke sportpersoonlijkheid goed bij ons en ons evenement zou passen.

CommGres

SportsSpeakers is een bureau dat na de boeking ook echt een partner is, meedenkt en helpt bij het optimaal neerzetten van de spreker, zodat het voor ons en onze opdrachtgever steeds het maximale eruit wordt gehaald. En de congresdeelnemers hun verwachtingen worden overtroffen!