Van Baas naar Coach

Jan van Halst

Van Baas naar Coach

Achtergrond informatie Jan van Halst en Bart Nijhuis

Na zijn jarenlange ervaring als topvoetballer én in diverse leidinggevende functies is Jan van Halst nu (als gecertificeerd NLP Practitioner en beïnvloedingspsycholoog (post-HBO)) samen met de ervaren businesstrainer Bart Nijhuis zijn eigen coaching bedrijf (‘van Baas naar Coach’) begonnen.
Bart Nijhuis houdt zich al jaren bezig met het ontwikkelen van leiderschap en het creëren van topteams. Aangezien (zelf)leiderschap binnen een organisatie een cruciale rol speelt, hebben Jan en Bart een training samengesteld, waarbij de rol van ‘Baas’ omgezet wordt naar die van ‘Coach’.
Dat betekent vanuit situationeel leiderschap sturing geven aan talenten binnen de organisatie, waardoor de dynamiek, eigen verantwoordelijkheden en de beslissing snelheid aanzienlijk toenemen. En uiteraard het plezier van de talenten die mogen doen waar ze goed in zijn!

Programma mogelijkheden 

1. Warming up

Een voetbaltraining, waarbij onbewuste gedragspatronen, leiderschapsgedrag en de samenwerking binnen een team op een ludieke maar confronterende wijze naar boven komen. En u krijgt ook nog eens de garantie dat u binnen een uur een betere voetballer wordt!
De analyse wordt overigens niet door Jan en Bart gedaan. Die kunt u na afloop zelf doen, let maar op!

In de middag zullen de geanalyseerde gedragspatronen via diverse actieve werkvormen verder uitgediept worden
Duur: 1 dag

2. Trainingskamp

Leiderschap speelt binnen een organisatie een cruciale rol. En het verandert mee met onze voortdurend veranderende maatschappij. Goede leiders maken het verschil in de groei van ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en succes binnen ondernemingen. Leiders hebben impact. Meer dan ze soms denken.
Jan en Bart gaan daar tijdens ‘het trainingskamp’ met diverse actieve en praktische trainingen op in.

Gedurende 3 x 2 dagen gaan ze met het team en (zelf)leiderschap aan de slag. Naast de warming up zal het team door diverse inspirerende werkvormen over o.a. teamdynamiek, (zelf)leiderschap, beïnvloeding, ego stijlen, talentherkenning en communicatie een enorme stap voorwaarts maken. Leuk, actief en inspirerend!
Duur: 3 x 2 dagen

 

 

Interesse in een Van Baas naar Coach training?