Trainer/coach Karin Lammers

Trainer/coach Karin Lammers

Karin heeft vele kanten. Ze toont als trainer en coach een dynamische en sprankelende persoonlijkheid. Ze is getraind in de wereld van diepgaande communicatieprocessen vanuit NLP, Systemisch Werk en MBraining. Daarnaast heeft ze een zeer ‘hands-on’ praktische werkwijze, met veel humor en vooral oprechte aandacht voor mensen. Daardoor kan ze met groot gemak schakelen tussen concrete actie, in beweging komen en stilstaan bij onderliggende, soms zelfs verborgen dynamieken. Als teamcoach, mental coach, mBITcoach, communicatie trainer en inspirator maakt ze zeker indruk en brengt ze verandering tot stand.

Na jarenlang in de commerciële wereld te hebben gewerkt heeft zij in 2013 het roer omgegooid en samen met initiator Babs van Geel de Stichting met je Hart opgericht. Deze mooie Stichting die strijd tegen de eenzaamheid van kwetsbare ouderen, mocht in 2019, uit handen van Koningin Maxima , Koning Willem Alexander én Prinses Beatrix het Appeltje van Oranje ontvangen.

In 2014 besloot ze weer te gaan studeren en volgde diverse opleidingen in communicatie en persoonlijke groei. Om in 2018 haar eigen bedrijf MINTH te starten. Buiten haar eigen coaching praktijk, werkt Karin ook intern als communicatie trainer bij diverse bedrijven en geeft NLP training bij opleidingsinstituut Vidarte.

Interesse in een Trainer/coach Karin Lammers training?