The Power of Insight – FLOW

Evert Heintz

The Power of Insight – FLOW

Achtergrondinformatie Evert Heintz

Evert Heintz inspireert mens en organisatie vanuit zijn bergklimervaring en passie voor het leven. Hij inspireert om vanuit een optimale vitaliteit in het dagelijkse werkleven te staan, met als doel het stimuleren van de flow binnen uw organisatie. Om dat te bereiken werkt Evert met zijn eigen, effectieve vitaliteitsmodel: De Piramide van Inzicht ®. Dit model is direct toepasbaar op jouw organisatie en in de dagelijkse praktijk. De toegevoegde waarde van een training FLOW voor jouw organisatie, is dat medewerkers beter in hun vel zitten. Hierdoor zullen ze productiever en creatiever zijn. Oftewel: de FLOW neemt toe!

Welke programma’s kun je volgen?

De kracht van FLOW – halve dag
Een praktische en interactieve training, waarbij we met behulp van het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ® aan de slag gaan om vanuit je eigen kracht vitaler en fitter in je werk te staan. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn mindset, verantwoordelijkheid, (oordeelvrije) aandacht en ademhaling. Door het delen van zijn avonturen, waaronder de bijna doodervaring die Evert meemaakte, wordt de training een extra inspirerende bijeenkomst!

Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf.

The Power of Insight FLOW – hele dag
De focus in deze training ligt op het vergroten van de effectiviteit, het plezier en de vitaliteit uit het werk en de organisatie. Deze ontwikkeling begint bij jezelf. Door interactieve spellen wordt geleerd om de verantwoordelijke rol in te nemen door te leren Denken (en doen) In Mogelijkheden (DIMmen). Er wordt geleerd om het door Evert Heintz ontwikkelde model De Piramide van Inzicht ® in het dagelijkse werk toe te passen, waardoor kan worden toegewerkt naar meer innerlijke rust en persoonlijke effectiviteit. Voor extra interactiviteit is deze training te combineren met uitdagende activiteiten zoals klimmen en abseilen. Hiermee wordt de geleerde mindset in praktijk gebracht om deze direct te kunnen toetsen en ervaren.

Waar je aandacht aan besteedt, groeit.

Insight FLOW Adventure – drie dagen
Tijdens dit trainingstraject worden verschillende technieken zoals NLP, mindfulness, RET, ademhaling, voeding en beweging gecombineerd met als doel het behalen van meer persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. Hierbij ligt de nadruk op toepasbaarheid op de werkvloer. Afhankelijk van jouw wensen en gericht op de organisatie, kan de training ook worden opgezet met de focus op teambuilding. Voor een vliegende start van het traject kan de eerste trainingsdag gecombineerd worden met outdoor activiteiten. Tijdens activiteiten als klimmen en abseilen brengen we het geleerde direct in praktijk. Zo komen we tot het inzicht dat we veel meer kunnen dan we zelf vaak denken!

 

Interesse in een The Power of Insight – FLOW training?