Profile Dynamics

Hans Nieuwenburg

Profile Dynamics

Achtergrond informatie Hans Nieuwenburg                                                                                         

Toen Hans Nieuwenburg acht jaar was droomde hij ervan ooit een keer Olympisch kampioen waterpolo te worden. De geboren Koudekerker kwam behoorlijk ver en bereikte ook daadwerkelijk twee keer de Olympische Spelen. Maar na de 10e plaats in Atlanta in 1996 beëindigde Hans zijn interlandcarrière. Hij was jaloers op de volleybalmannen en voelde zich jarenlang een ‘loser’ omdat hij géén goud had gewonnen… Dat gevoel raakte hij pas twaalf jaar later kwijt in Peking. Toen was hij er als persvoorlichter van het Nederlands Olympisch Team getuige van hoe ‘zijn’ waterpolodames lieten zien dat dromen wel degelijk uit kunnen komen. Sindsdien is Hans een man met een missie. Hij gelooft er heilig in dat ook de Nederlandse waterpoloheren een keer Olympisch goud kunnen winnen en wil daar samen met Robin van Galen, coach van de gouden vrouwen in 2008, een fundament voor leggen. Hans droomt inmiddels van een dubbele gouden medaille, voor zowel de waterpolodames als de heren in 2028.

Welke programma’s kun je volgen?

Profile Dynamics Teamprestatie

Intrinsiek gemotiveerde mensen zijn de sleutel tot het succes van elke organisatie. Deze mensen halen meer voldoening uit hun werk en zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer. Om erachter te komen hoe je mensen het best kan motiveren is het zaak erachter te komen wat hun drijfveren zijn. Hierbij kun je dan gelijk kijken naar de ontwikkeling van iemand zijn talent, dit houdt ze namelijk gemotiveerd. Bij een teamoptimalisatie-analyse wordt er gekeken naar de wensen van ieder individu en hoe zij samen werken. Hierdoor krijg je inzicht in het verdelen van taken, om een team optimaal te laten functioneren.

Profile Dynamics Ontdek je talenten en drijfveren

Wat zijn jouw belangrijkste drijfveren? Is dat snel resultaat behalen, of toch de omgang met collega’s, of ingewikkelde problemen oplossen. Bij zelf ontwikkeling kiezen we vaak voor het pad wat we nu al bewandelen, maar wat zou er gebeuren als je kiest voor wat je echt leuk vindt, dan zal dat een enorme boost in je motivatie geven. Als je weet wat je talenten zijn dan vergroot je gelijk de kans om echt ergens ‘goed’ in te worden. Wanneer je goed weet wat jouw drijfveren zijn dan kun je je ook beter voorbereiden op eventuele veranderingen, het kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes. De drijfverenanalyse van Profile Dynamics kan je hierbij helpen, het biedt goede aanknopingspunten om je te motiveren en meer voldoening te geven in je werk.

 

 

Interesse in een Profile Dynamics training?