MBTI

Robin van Galen

MBTI

Achtergrondinformatie Robin van Galen

Robin van Galen trainde intensief met de Nederlandse waterpolodames. Het maken van keuzes, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en ambitie zette het proces in gang dat leidde naar Olympisch Goud in 2008! Om dit te bereiken heeft Robin zich als coach verdiept in o.a. teamprocessen, de verschillende stijlen van leiderschap en specialiseerde zich in MBTI, met de daarbij horende kleurenprofielen. Momenteel is Robin bondscoach van de Nederlandse waterpoloheren, samen met o.a. Hans Nieuwenburg. Naast trainingen van Robin zelf is het ook mogelijk om hem samen met Hans Nieuwenburg een workshop te laten geven.

Welke programma’s kun je volgen?

Training MBTI – 1 dagdeel
In deze training zal je samen met Robin van Galen en jullie team, stilstaan bij de verschillende persoonlijkheden binnen het team. Aan de hand van de kleurenprofielen van MBTI krijgt je inzicht in je eigen profiel, en die van je collega’s. Welke verschillende persoonlijkheden zijn er, hoe ga je met elkaar om en hoe werk je zo efficiënt mogelijk? Naast je eigen ervaringen zal Robin ook zijn ervaring als bondscoach delen.

Training combinatie met MBTI – 1 dag
Naast de kleurenprofielen van MBTI is het ook mogelijk combinatie van twee of drie verschillende onderwerpen uit te lichten tijdens een training van een hele dag. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie MBTI, zelfreflectie en coaching; hoe benader je collega’s, welke medewerkers werken prettig met elkaar en waar ligt de uitdaging?

Training combinatie met MBTI – 2 of 3 dagen
Wil je ook met jouw bedrijf en een topcoach op trainingskamp? De trainingen van Robin van Galen zijn altijd op maat en zijn daarom naar wens in te vullen. Hierbij kun je denken aan de onderwerpen als coaching, innovatie, MBTI, ondernemerschap en zelfreflectie. Je kunt deze training ook combineren met een actieve training in de vorm van een waterpoloclinic. Of, mocht je zelf niet in actie willen komen, een afsluitende demonstratie van de Nederlandse waterpoloheren.

Interesse in een MBTI training?