Roald van der Vliet: Innovatie & (top) sport

Pieter van den Hoogenband

Roald van der Vliet: Innovatie & (top) sport

Achtergrondinformatie training ‘Innovatie & (top) sport’

Als manager van InnoSportLab De Tongelreep ziet Roald van der Vliet dagelijks de beste wedstrijdzwemmers van Nederland trainen waarbij het iedere keer weer sneller en beter moet. Dat is het mooie van topsport! Juist als je denkt dat de menselijke limieten zijn bereikt, volgt een topprestatie die alles overtreft. In die eeuwige jacht naar zwemrecords speelt sportinnovatie een heel belangrijke rol. Innovatie en topsport versterken elkaar, het één kan niet zonder het ander. En dat weet drievoudig Olympische Kampioen Pieter van den Hoogenband als geen ander. Samen geven zij een interessante training over innovatie & (top) sport.

Welke programma’s kun je volgen?

Tijdens deze sessie zal Roald van der Vliet, succesvol ondernemer en Manager van InnoSportLab De Tongelreep, deelnemers op inspirerende wijze vertellen en aan de hand van prachtig video materiaal laten zien hoe bedrijven, de wetenschap, topzwemmers en coaches dagelijks samenwerken om innovatieve trainingsfaciliteiten te ontwikkelen. Wie kan nou beter zijn ervaringen delen dan drievoudig Olympisch Kampioen Pieter van den Hoogenband? Pieter neemt je mee in zijn topsportcarrière en vertelt hoe belangrijk zijn team en vernieuwde ideeën waren voor zijn succes. De sportinnovaties uit Eindhoven zijn zo uniek dat de allerbeste zwemmers uit de hele wereld naar Eindhoven afreizen om hun zwemtechniek te perfectioneren. Er wordt ingezoomt op de overeenkomsten tussen leiders uit het bedrijfsleven en topsporters. Want zowel topsporters als succesvolle leiders zorgen ervoor dat de organisatie continu vernieuwt en verbetert. Heb het lef dingen anders te doen en maak gebruik van de (creatieve) capaciteiten en expertise van alle medewerkers. Winnen doe je niet alleen. Winnen doe je samen!

De trainingen kunnen zowel op eigen locatie als in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion worden georganiseerd. Het bijzondere daaraan is dat je je midden in het hart van de Nederlandse topzwemsport bevindt waardoor een demonstratie of zwem clinic ook tot de mogelijkheden behoort.

Deze training kan in het Nederlands of Engels worden gegeven en is altijd op maat.

Interesse in een Roald van der Vliet: Innovatie & (top) sport training?