Evert Heintz: FLOW Challenge

Evert Heintz

Evert Heintz: FLOW Challenge

Achtergrondinformatie Evert Heintz

Evert Heintz inspireert mens en organisatie vanuit zijn bergklim ervaring en passie voor het leven. Hij inspireert om vanuit een optimale vitaliteit, in het dagelijkse werkleven te staan, met als doel het stimuleren van de flow binnen uw organisatie. Om dat te bereiken werkt Evert met zijn eigen, effectieve vitaliteitsmodel: de Piramide van Inzicht. Dit model is direct toepasbaar op uw organisatie en in de dagelijkse praktijk. De toegevoegde waarde van een FLOW Challenge training is dat medewerkers beter in hun vel zitten. Hierdoor zullen ze productiever, minder stress ervaren en creatiever zijn. Oftewel: de FLOW neemt toe!

Welke programma’s kun je volgen?

De kracht van FLOW – halve dag

Een praktische en interactieve training, waarbij we met behulp van het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht aan de slag gaan om vanuit je eigen kracht vitaler en fitter in je werk te staan. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn mindset, verantwoordelijkheid, (oordeelvrije) aandacht en ademhaling. Door het delen van zijn avonturen, waaronder de bijna doodervaring die Evert meemaakte, wordt de workshop een extra inspirerende bijeenkomst!

“Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf”

FLOW Challenge training – hele dag

De focus in deze training ligt op het vergroten van de effectiviteit, het plezier en de vitaliteit op het werk en voor de organisatie. Deze ontwikkeling begint bij jezelf. Door interactieve teambuilding activiteiten wordt geleerd om de verantwoordelijke rol in te nemen door te leren Denken (en doen) In Mogelijkheden (DIMmen). Er wordt geleerd om het door Evert Heintz ontwikkelde model de Piramide van Inzicht, in het dagelijkse werk toe te passen, waardoor er kan worden toegewerkt naar meer innerlijke rust en persoonlijke effectiviteit. Voor extra interactiviteit wordt deze training gecombineerd met uitdagende activiteiten zoals klimmen en abseilen. Hiermee wordt de geleerde mindset in de praktijk gebracht om deze direct te kunnen toetsen en ervaren.

“Waar je aandacht aan besteedt, groeit”

FLOW Challenge Adventure – drie dagen

Tijdens dit trainingstraject worden verschillende technieken zoals NLP, mindfulness, RET, ademhaling, voeding en beweging gecombineerd met als doel het behalen van meer persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. Hierbij ligt de nadruk op toepasbaarheid op de werkvloer. Afhankelijk van de wensen en gericht op de organisatie, kan de training ook worden opgezet met de focus op teambuilding. Voor een vliegende start van het traject wordt de eerste trainingsdag gecombineerd met outdoor activiteiten; tijdens activiteiten als klimmen en abseilen wordt het geleerde direct in de praktijk gebracht. Zo komen we tot het inzicht en de ervaring dat we veel meer kunnen dan dat we vaak denken!

Interesse in een Evert Heintz: FLOW Challenge training?