Energy Experience

Jochem Uytdehaage

Energy Experience

Achtergrondinformatie Jochem Uytdehaage

Jochem Uytdehaage (Tweevoudig Olympisch Kampioen) heeft vandaag de dag als doel mensen een rijker leven te laten leven. Hij doet dit als spreker, trainer en coach in Persoonlijk Energiemanagement. De basisgedachte hierbij is: wie goed voor zichzelf zorgt door op zijn of haar leefstijl te letten, leeft een rijker leven. Alles wat in deze leefstijl van belang is, komt in zijn sessies, gelinkt aan de lessen uit de topsport, voorbij.

Welke programma’s kun je volgen?

Masterclass ‘Energy Experience’ – halve dag tot een driedaagse masterclass

Workshop – 1 dagdeel
Met veel energie, enthousiasme en humor, neemt Jochem je aan de hand van zijn eigen ervaringen mee naar de lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn carrière en daarna. De kern van zijn boodschap hierbij is: zorg dat er balans in jouw leven is. Jochem spreekt hierbij over ‘onze batterijen van energie’, hoe zorgen wij ervoor dat deze allemaal voldoende opgeladen zijn.

Workshop – 1 dag
Bij de trainingen gaat Jochem nog uitgebreider op de verschillende thema’s van Algemeen Energiemanagement in. Slaap, Voeding en Beweging komen hierbij uitgebreid aan bod. Omdat geen enkele workshop of training hetzelfde is en iedereen zijn eigen wensen heeft, maakt Jochem graag een voorstel op maat.

Workshop – drie dagen
Tijdens de Energy Experience Days zal een deel van het programma bestaan uit Persoonlijk Energiemanagement (met keuze uit diverse thema’s). In het andere deel van het programma valt de theorie samen met de praktijk. De groep gaat zelf aan de slag om te ervaren hoe mensen reageren op stress en beweging alsook ontspanning. Het zijn onderdelen die naast het leereffect zeker ook versteviging van het teamgevoel creëren. Denk aan opdrachten om stress en de werking hiervan te ervaren, yoga of mindfulness. Daarnaast zal er altijd aandacht voor beweging (actie) en ontspanning in het programma worden verwerkt. Hiervoor werk ik samen met verschillende experts. Een verstandige, energieke en lekkere voeding zal als rode draad door het programma lopen.

 

 

Interesse in een Energy Experience training?