Het sprekersbureau voor inspirerende sportsprekers

SportsSpeakers is hèt sprekersbureau voor inspirerende sprekers uit de sport. Met meer dan 350 bekende sprekers is er voor elk evenement wel een geschikte spreker te vinden. Wil je een gastspreker inhuren voor een dagvoorzitterschap, een lezing of een presentatie? Dat kan! Bekijk in het overzicht welke sprekers je bij SportsSpeakers kunt boeken.

Inspirerende sprekers boeken bij SportsSpeakers

Een inspirerende spreker kan erg effectief zijn voor een bedrijfspresentatie, een congres of een seminar. De gastsprekers die bij ons sprekersbureau te boeken zijn, zijn er om jouw klanten of medewerkers te inspireren en motiveren. Alle sprekers van SportsSpeakers zijn speciaal geselecteerd, omdat ze hebben uitgeblonken in een sport. Ze hebben de nodige ervaring en een goede kijk op vernieuwingen. Een spreker uit de topsport voegt vaak net wat meer toe dan een gemiddelde spreker. Bij de sportsprekers komt de winnaarsmentaliteit altijd naar boven. De sprekers vertellen over hun eigen ervaringen.
En het verhaal van de spreker wordt daarbij aangepast op de doelgroep van de dag. Zo past het thema altijd binnen jullie bedrijf, dat zorgt voor een inspirerende dag.

Wat wij als sprekersbureau nog meer bieden

Naast sprekers boeken voor een presentatie of dagvoorzitterschap bieden wij als sprekersbureau nog meer. Zo is het mogelijk om een clinic of een training te boeken. Er zijn verschillende clinics, waar je met jouw team aan deel kunt nemen. Deze clinics zijn gericht op het leren samenwerken en verleggen van grenzen met elkaar.
Bij de trainingen die te boeken zijn kun je denken aan een interactieve trainingsdag of meerdaagse trainingen samen met collega’s. Lessen uit de topsport worden daarbij vertaald naar de praktijk.

Wil je een spreker inhuren, maar weet je niet goed welke gastspreker bij uw evenement past? Neem dan gerust contact op met ons sprekersbureau. Samen kunnen we bekijken welke goede sprekers eventueel geschikt zijn voor jouw evenement! Wij kunnen je informeren over welke sprekers een link leggen naar presteren onder druk, grenzen verleggen, doelen stellen of omgaan met tegenslagen. Zo zorgen we samen voor een geslaagd evenement!