Wouter Duinisveld

Wouter Duinisveld

Triatlonloper & harttransplantatieontvanger

De kracht van deze spreker
  • Doelgericht
  • Motivatie
  • Vitaliteit
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Volbrengen Ironman Frankfurt 2014
  • Triatleet van het jaar 2014
  • Biografie 'De hartslag van een ander' 2014

Over Wouter Duinisveld

In 2006 was zijn droom om een Ironman triatlon te finishen. Dat zelfde jaar verwoestte een virus zijn hart. Hij is meermalen gereanimeerd en leefde met een kunsthart totdat hij uiteindelijk een nieuw hart kreeg. Inmiddels is hij meervoudig Ironman finisher en atleet in een professioneel triatlon team, vader van twee kinderen, ambassadeur van de Donorstichting en de Hartstichting, schrijver en spreker. Zijn positieve kijk op het leven en doorzettingsvermogen vormen de basis voor presentaties en workshops.

Het leven is mooi. Leef, droom en geniet!

Waarom Wouter Duinisveld inhuren als spreker ?

Wouter spreekt over passie voor het leven, het omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen, samenwerken, grenzen verleggen, ondernemen vanuit je hart en het behalen van onbereikbare doelen. Zijn eigen verhaal in combinatie met uw bedrijfsdoelen werken inspirerend en ijzersterk. Keer op keer praten groepen nog lang na over zijn verhaal, dat is beschreven in de biografie 'De hartslag van een ander'. Hij levert in overleg met u maatwerk voor presentaties en workshops.

Impressie van deze spreker

Biografie

In 2006 was zijn droom om een Ironman triatlon (3,8km zwemmen, 180km fietsen en 42km hardlopen) te finishen. Dat zelfde jaar verwoestte een virus zijn hart. Hij werd meermalen gereanimeerd en leefde met een kunsthart totdat hij uiteindelijk een nieuw hart kreeg. Na een revalidatie van twee jaar volbracht hij zijn eerste sprint triatlon, een eerste stap naar het behalen van zijn droom om ooit een Ironman triatlon te volbrengen. Twee jaar later werd hij als 'speciale' atleet toegevoegd aan het professionele triatlon team Team4talent. Zeven jaar na zijn harttransplantatie kwam zijn droom uit toen hij de Ironman van Frankfurt finishte. Hij was de derde mens ter wereld die dat deed met een donorhart. Zijn weg naar succes zat vol met tegenslagen, maar zijn de wil om zijn einddoel te behalen was groter. Zijn verhaal staat ook beschreven in de biografie 'De hartslag van een ander'. Hij schreef dit boek voor zijn kinderen Olivier en Sophie.

Recht vanuit zijn hart

Wouter is een spreker die je vanuit het hart vertelt over zijn ervaringen. Zijn lezing was heel intens en meeslepend maar op een nuchtere en met zelfspot doorweven manier overgebracht op de aanwezigen.

8.4

Boek Wouter Duinisveld nu als spreker