Wouter de Jong

Wouter de Jong

Dagvoorzitter, spreker, trainer en bestsellerauteur

De kracht van deze spreker
  • Mentale gezondheid
  • Positieve psychologie
  • Energiemanagement
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Wouter de Jong

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong transformeert elk bedrijf, kantoor of zaal tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Zijn Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren onder ons. Wouters energieke en interactieve workshops geven je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Waarom Wouter de Jong inhuren als spreker?

Met zijn leerzame workshops is Wouter de Jong in te zetten als keynote spreker, dagvoorzitter en trainer. Hierin neemt hij het publiek mee in de wereld van zijn Mindgym en komen bezoekers weer fris en fruitig naar buiten. Wouter geeft met zijn rijke achtergrond een ervaring die lang zal beklijven.

Biografie

Wouter de Jong is veelgevraagd dagvoorzitter, spreker, trainer en auteur. Hij studeerde af in Nederlands recht en aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulness trainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn boek Mindgym, Sportschool voor je geest verscheen begin 2018 bij Maven Publishing en werd een instant-bestseller (meer dan 50.000 exemplaren verkocht). Zijn tweede boek, Mindgym Work-outs, verscheen begin 2019 bij Maven Publishing.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Auteur Mindgym, sportschool voor je geest 2018
  • Auteur Mindgym Work-outs 2019

Boek Wouter de Jong nu als spreker

Heb jij interesse om Wouter de Jong te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 12,5 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.