Wouter de Jong

Wouter de Jong

Dagvoorzitter, spreker, trainer en bestsellerauteur

De kracht van deze spreker
  • Mentale gezondheid
  • Positieve psychologie
  • Energiemanagement
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Auteur Mindgym, sportschool voor je geest 2018
  • Auteur Mindgym Work-outs 2019
  • Auteur Superkrachten voor je hoofd (oftewel, Mindgym voor kids) 2019
  • Auteur Superkrachten voor je hoofd, de Dylan Haegens Editie 2020

Over Wouter de Jong

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong transformeert elk bedrijf, kantoor of zaal tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en met ideeën uit mindfulness, compassietraining en positieve psychologie verbetert hij je mentale conditie – en dat leidt tot positieve resultaten op elk vlak in je leven. Zijn Mindgym is als een proteïne shake voor je hersenen, zelfs voor de meest nuchteren onder ons. Wouters energieke en interactieve workshops geven je een mentale reset, met als effect meer focus, rust én energie.

Waarom Wouter de Jong inhuren als spreker ?

Met zijn leerzame workshops is Wouter de Jong in te zetten als keynote spreker, dagvoorzitter en trainer. Hierin neemt hij het publiek mee in de wereld van zijn Mindgym en komen bezoekers weer fris en fruitig naar buiten. Wouter geeft met zijn rijke achtergrond een ervaring die lang zal beklijven.

Impressie van deze spreker

Biografie

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker, mindfulness trainer en bestsellerauteur van de Mindgym boeken reeks. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. In 2020 verscheen Superkrachten voor je hoofd, de Dylan Haegens editie. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.

Een échte aanrader!

Wouter zorgde voor een bron aan energie en schudde de aanwezigen flink op. Letterlijk en figuurlijk. Met zijn energie doch inhoudelijk meeslepende verhaal neemt hij zijn publiek mee. Het was mooi om te zien dat het publiek letterlijk ontdooit en zichzelf en elkaar leert kennen. Het eindresultaat is een euforisch en dankbaar gevoel bij de aanwezigen die met praktische handvaten en prettige en makkelijk te onthouden overtuigingen aan de slag kunnen met hun mentale (en daarmee fysieke) gezondheid.

9

Boek Wouter de Jong nu als spreker

Heb jij interesse om Wouter de Jong te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van onze sprekers? Volg ons Instagram kanaal!