Vera van Pol

Vera van Pol

Topturnster

De kracht van deze spreker
  • Doorzettingsvermogen
  • Motivatie
  • Teamplayer
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Nederlands Kampioen allround 2013 - 2015
  • Teamfinale landenteams 7e Olympische Spelen Rio 2016
  • Teamfinale 5e, individuele meerkampfinale 15e Universiade 2017

Over Vera van Pol

Sinds 2013 is Vera van Pol lid van de Oranje Selectie. Ze werd Nederlands kampioen allround in 2013 en 2015. De afgelopen jaren was ze een belangrijke waarde voor het Nederlandse team tijdens EK en WK’s. En tijdens de Olympische Spelen 2016 heeft Vera een historische zevende plaats behaald in de Teamfinale voor landenteams.

Hard work pays off

Waarom Vera van Pol inhuren als spreker ?

Vera is inzetbaar voor het geven van demonstraties en turnclinics. Door haar jarenlange ervaring als topturnster weet ze als geen te laten zien wat turnen allemaal inhoudt. Tijdens haar clinics is ze energiek en interactief.

Impressie van deze spreker

Biografie

Sinds 2013 is Vera lid van de Oranje Selectie. In datzelfde jaar werd ze voor het eerst Nederlands kampioen allround bij de senioren en turnde ze haar eerste WK. De afgelopen jaren werd ze een belangrijke waarde voor het Nederlandse team tijdens de EK en WK’s. In 2014 zat Vera met haar team twee keer dichtbij een teamfinale tijdens de EK en WK, en tijdens het WK in 2015 lukte het om directe kwalificatie met het team voor de Olympische Spelen vast te stellen. In Rio werd een topprestatie geleverd door een historische zevende plaats in de teamfinale voor landenteams. Vera zelf is meerdere malen uitgeroepen tot Sportvrouw van Weert. De Olympische Spelen waren zo’n mooie beleving, dat smaakt naar meer. Haar doel is daarom ook om de volgende Olympische Spelen in 2020 in Tokyo weer te mogen turnen.

Boek Vera van Pol nu als spreker

Heb jij interesse om Vera van Pol te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 10 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van onze sprekers? Volg ons Instagram kanaal!