Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten

Presentator FOX Sports Eredivisie & SBS 6

De kracht van deze spreker
  • Media
  • Communicatie
  • Zakelijk
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten is jarenlang een vast gezicht geweest van het programma ‘Studio Sport’. Bijna 20 jaar lang versloeg hij voor de NOS alle grote sportevenementen. Vanaf de zomer van 2013 is hij als presentator bij Fox Sports te zien. Vanaf 2015 was hij drie seizoenen presentator van de Champions League en het Nederlands elftal op SBS 6.

Na een flink aantal jaren te horen zijn geweest op NPO Radio 2, presenteert hij nu ma t/m do samen met Dionne Stax het programma ‘Stax & Toine’ op NPO Radio 1.

Levensgeluk en succes hangen af van toeval, maar je kunt toeval wel vaak sturen

Waarom Toine van Peperstraten inhuren als spreker ?

Op innemende wijze en met veel humor brengt hij elk evenement tot een goed einde. Toine van Peperstraten (van oorsprong bedrijfskundige) heeft een brede maatschappelijke interesse. Hij verzorgt hierdoor op diverse vlakken dagvoorzitterschappen en leidt op een enthousiaste en innemende wijze discussies (met onverwacht veel humor).

Biografie

Toine van Peperstraten was bijna 20 jaar lang presentator van 'NOS Studio Sport'. Hier was hij onder meer te zien tijdens de Champions League, het UEFA Cup-voetbal, de sportjournaals, maar bovenal was hij het 'vaste' gezicht van de zaterdagavond met eredivisie-voetbal. Verder presenteerde Toine iedere zondagmiddag 'NOS Langs de Lijn' op NPO Radio 1. Toine komt in 1993 bij 'Studio Sport' terecht als beeldbandredacteur en daar groeit hij uit tot één van de populairste presentatoren. Sinds jaar en dag geniet hij bij het grote publiek een enorme bekendheid. In het verleden was Toine ook te horen op 3FM, Radio Veronica en Radio 10.

Toine van Peperstraten, die ook actief is als schrijvend journalist, is verder ambassadeur van de Eye Care Foundation en de Special Olympics (deze Stichting zet zich in om sporten voor mensen met een verstandelijke handicap mogelijk te maken). In 2013 maakt Toine de overstap naar de nieuwe zender FOX Sports. Vanaf 2015 was hij drie seizoenen presentator van de Champions League en het Nederlands elftal op SBS 6. Na een flink aantal jaren te horen zijn geweest op NPO Radio 2 (onder meer Typisch Toine en 't Wordt nu laat), presenteert hij momenteel maandag t/m donderdag samen met Mischa Blok het programma 'Blok & Toine' op NPO Radio 1.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Presentator NOS Studio Sport 1993 - 2013
  • Presentator NPO Radio 1 2020 - heden
  • Radio DJ Veronica 2003 - 2004

Boek Toine van Peperstraten nu als spreker

Heb jij interesse om Toine van Peperstraten te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.