Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten

Presentator FOX Sports Eredivisie & SBS 6

De kracht van deze spreker
  • Media
  • Communicatie
  • Zakelijk
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten is jarenlang een vast gezicht geweest van het programma ‘Studio Sport’. Bijna 20 jaar lang versloeg hij voor de NOS alle grote sportevenementen. Vanaf de zomer van 2013 is hij als presentator bij Fox Sports te zien. Sinds het seizoen 2015-2016 is hij daarnaast het vaste gezicht tijdens de Champions League en Nederlands elftal wedstrijden op SBS 6. Tevens is hij op NPO Radio 1 te horen als presentator van het radioprogramma ’t Wordt Nu Laat.

Levensgeluk en succes hangen af van toeval, maar je kunt toeval wel vaak sturen

Waarom Toine van Peperstraten inhuren als spreker ?

Op innemende wijze en met veel humor brengt hij elk evenement tot een goed einde. Toine van Peperstraten (van oorsprong bedrijfskundige) heeft een brede maatschappelijke interesse. Hij verzorgt hierdoor op diverse vlakken dagvoorzitterschappen en leidt op een enthousiaste en innemende wijze discussies (met onverwacht veel humor).

Biografie

Toine van Peperstraten was bijna 20 jaar lang presentator van 'NOS Studio Sport'. Hier was hij onder meer te zien tijdens de Champions League, het UEFA Cup-voetbal, de sportjournaals, maar bovenal was hij het 'vaste' gezicht van de zaterdagavond. Verder presenteert Toine iedere zondagavond 'NOS Langs de Lijn' op Radio 1 en is hij regelmatig te horen op Radio 2. Toine van Peperstraten komt in 1993 bij 'Studio Sport' terecht als beeldbandredacteur en daar groeit hij uit tot één van de populairste presentatoren. Sinds jaar en dag geniet hij bij het grote publiek een enorme bekendheid. In het verleden was Toine ook te horen op 3FM en Radio Veronica. Toine van Peperstraten, die ook actief is als schrijvend journalist, is verder ambassadeur van de Special Olympics (deze Stichting zet zich in om sporten voor mensen met een verstandelijke handicap mogelijk te maken). In 2013 maakt Toine de overstap als presentator voor de nieuwe zender FOX Sports Eredivisie, waar hij samen met Jan van Halst de presentatie voor zijn rekening neemt. Sinds het seizoen 2015-2016 het vaste gezicht tijdens de Champions League en Nederlands elftal wedstrijden op SBS 6. Tevens is hij op NPO Radio 1 te horen als presentator van het radioprogramma 't Wordt Nu Laat.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Presentator NOS Studio Sport 1993 - 2013
  • Presentator FOX Sports Eredivisie 2013 - heden
  • Radio DJ Veronica 2003 - 2004

Boek Toine van Peperstraten nu als spreker

Heb jij interesse om Toine van Peperstraten te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.