Thiemo de Bakker

Thiemo de Bakker

Tennisser

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Interactief
  • Doelgericht
Talen:
  • Nederlands

Over Thiemo de Bakker

Thiemo de Bakker heeft een enorme dosis talent mee gekregen voor het tennis. In 2006 stond hij eerste op de Wereldranglijst t/m 18 jaar en wist ook het juniorentoernooi van Wimbledon te winnen. Zijn hoogste positie bij de volwassen was in 2010 de 42e plek.

Waarom Thiemo de Bakker inhuren als spreker ?

Thiemo is beschikbaar voor interviews en clinics. Een clinic van Thiemo is een onvergetelijke ervaring waarin hij je alle aspecten van het tennis uitlegt.

Biografie

Thiemo de Bakker is een tennisser die aan het begin van zijn carrière staat. Waar die carrière toe gaat leiden is nog onduidelijk, maar zijn doel is om de internationale top van het tennis te bereiken. Samen met Robin Haase behoort Thiemo de Bakker tot een bijzondere lichting Nederlandse tennistalenten. Nu wordt de vergelijking al getrokken met de eerder zo succesvolle lichting Jacco Eltingh, Paul Haarhuis, Jan Siemerink en Richard Krajicek. In 2006 voerde Thiemo de Bakker de Wereldranglijst t/m 18 jaar aan. In zijn juniorentijd wist hij in 2006 onder andere de halve finale te halen tijdens Roland Garros en op Wimbledon de titel te pakken, wat hem een wildcard opleverde voor het seniorentoernooi van de editie in 2007. Bij de senioren heeft Thiemo de Bakker inmiddels ook de top 100 bereikt. Door hard werken, zowel op als naast de baan, te combineren met zijn talent kan Thiemo de Bakker uitkijken naar een mooie carrière in het tennis. Thiemo zijn spel wordt gekenmerkt door een harde service en scherpe groundstrokes waardoor hij zijn tegenstander vanaf de eerste bal onder druk zet.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Winnaar van Wimbledon bij de junioren 2006
  • 42e op de wereldranglijst 2010

Boek Thiemo de Bakker nu als spreker