Suzanne Brummel

Suzanne Brummel

Voormalig zwemster en social influencer

De kracht van deze spreker
  • Ondernemend
  • Communicatie
  • Media
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Eigenaresse van @suzannebrummel 2012
  • Nederlands Kampioene Open Water zwemmen 2014/2015 2014 - 2015
  • Zilver en Brons Fisec Spelen Portugal 2009 2009

Over Suzanne Brummel

Voormalig Nederlands Kampioen (open water) zwemmen Suzanne Brummel deelt dagelijks haar passie voor de sport met haar duizenden online volgers. Door te laten zien hoe leuk sporten kan zijn én wat het je kan opleveren, hoopt zij zoveel mogelijk anderen te inspireren en motiveren om ook elke dag met plezier te bewegen.

Decide, commit, succeed

Waarom Suzanne Brummel inhuren als spreker ?

Suzanne is inzetbaar voor het geven van presentaties (ook op basis van interview), openingen en andere commerciële activiteiten. Daarnaast is zij in te zetten voor het geven van een zwemclinic. Onderwerpen waarover zij spreekt zijn haar leven in de (top) sport, ondernemen in de vorm van personal branding en het leven als blogger / social influencer.

Impressie van deze spreker

Biografie

Als voormalig Nederlands Kampioen (open water) Zwemmen deelt Suzanne dagelijks haar passie voor de sport in het algemeen en hoopt ze zoveel mogelijk anderen te kunnen inspireren en motiveren om met plezier te bewegen! “Ik geloof dat iedereen het verdient om gelukkig, blij en energiek in het leven te staan. Alle vrouwen (en natuurlijk ook mannen) verdienen het om zelfverzekerd, vol energie en krachtig in hun vel te zitten en zich goed te voelen. Door mijn topsport verleden heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en de connectie tussen lichaam en geest. Daardoor weet ik inmiddels dat sporten je enorm kan helpen om onder andere bovenstaande te bereiken.”  Op hoog niveau sporten en een eigen bedrijf runnen zijn volgens haar vergelijkbaar: “Je streeft naar een bepaald doel en moet bereid zijn hier alles voor te geven en vooral ook voor te willen laten. Keuzes maken, afzien, doorbijten en overwinnen!“

Suzanne stemt haar lezingen altijd af op haar publiek en vertelt graag over het leven als sporter, maar ook over het leven als social influencer op het gebied van healthy lifestyle en de connectie hiertussen. Haar verhaal gaat over vallen en opstaan, moeilijke keuzes (durven te) maken en vooral ook egoïstisch durven zijn en kiezen voor je doel.

Boek Suzanne Brummel nu als spreker

Heb jij interesse om Suzanne Brummel te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.