Stefan Coppers

Stefan Coppers

Onboard reporter Volvo Ocean Race

De kracht van deze spreker
  • Humor
  • Creatief
  • Energiek
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Media Award 2015
  • Tweede van de Volvo Ocean Race met Team Brunel 2015-2016

Over Stefan Coppers

Zeilers zijn topsporters, net als voetballers en tennissers. Atleten! Zo ook de mannen in de Volvo Ocean Race. Maar waar de andere sporters een stadion hebben om hun kunsten te vertonen, zijn de heldendaden van de zeilers ver weg van de kijker. Midden op zee, in een zware storm waar niemand hen ziet. In de Volvo Ocean Race hebben ze daar het volgende op bedacht: de onboard reporter (OBR). Stefan Coppers kreeg de kans om het hele avontuur mee te beleven en de zeilfans aan wal mee te laten genieten. Maar wat nou als die OBR alleen maar in de weg loopt? Van alles verkeerd doet? En eigenlijk zo groen als gras is? Overleeft hij dan het leven aan boord, in de Zuidelijke Oceaan met windkracht 10 en huizenhoge golven?

Je hoeft geen superman te zijn om super te zijn

Waarom Stefan Coppers inhuren als spreker ?

Stefan Coppers is super-enthousiast. Tijdens zijn verhaal neemt hij de zaal mee in een virtuele reis rond de wereld. Met een lach en een traan. Opgepast! Niet voor mensen met een gevoelige maag: alleen de indrukwekkende beelden van de zee zetten hem al op z'n kop.

Impressie van deze spreker

Biografie

Als klein jongetje groeide Stefan Coppers op met bootjes. In zijn optimisme fantaseerde hij van meedoen aan de Whitbread Round the World Race, de voorloper van de Volvo Ocean Race. Een waterratje was hij zeker, een echte topzeiler werd hij echter nooit. Na een succesvol afgeronde studie Journalistiek werd hij regisseur bij de AVROTROS en verdween de zeil-droom langzaam uit beeld. Totdat er bij het Nederlandse Team Brunel een heel bijzonder plekje vrij kwam. Een plek waar de competenties niet zeilen betrof maar filmen, schrijven en fotograferen. Schipper Bouwe Bekking haalde Coppers aan boord. Aanvankelijk werd afgesproken voor één leg maar uiteindelijk voltooide hij de gehele race met Team Brunel.

Stefan Coppers geeft een presentatie vol met energie en humor!

Stefan geeft een spetterende presentatie vol energie en humor versterkt door indrukwekkende beelden en geluid. Ook in het voortraject heeft hij de zaken goed afgestemd!

9.2

Boek Stefan Coppers nu als spreker

Heb jij interesse om Stefan Coppers te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.