Soufiane Touzani

Soufiane Touzani

Freestyle voetballer

De kracht van deze spreker
  • Energiek
  • Creatief
  • Interactief
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Presentator van Tiki Taka Touzani op NPO (voorheen RTL 7) 2017 - heden
  • Social Media bereik van 1.700.000. Meer dan 45 miljoen views op zijn Youtube kanaal
  • Wereldwijd de grondlegger van Freestyle Voetbal

Over Soufiane Touzani

Soufiane Touzani wordt gezien als de grondlegger van het Freestyle voetbal in Nederland. Door zijn talent is hij in contact gekomen met voetbalsterren als Ronaldinho, Johan Cruijff en Cristiano Ronaldo. Ook heeft hij een enorm succesvol YouTube kanaal met ruim een miljoen abonnees.

Streven naar perfectie, door middel van zelfreflectie

Waarom Soufiane Touzani inhuren als spreker ?

Soufiane Touzani geeft spectaculaire freestyle voetbaldemonstraties, wervelende voetbalshows, clinics en presenteert over doorzettingsvermogen en motivatie. Tevens is hij inzetbaar als gastspreker op events.

Impressie van deze spreker

Biografie

Soufiane Touzani is geboren en getogen in Rotterdam. In zijn jeugd voetbalt hij bij Feyenoord en H.F.C. Haarlem. Zijn carrière ontwikkeld zich voorspoedig totdat hij geblesseerd raakt aan zijn rug. Scoliose (het scheef groeien van de rug) belemmert hem om verder te kunnen voetballen. Sterker nog, er moet operationeel een ijzeren pin van 30 cm in zijn rug gezet worden. Tijdens zijn revalidatie mocht Soufiane Touzani geen competitief voetbal meer spelen. Het gevaar was te groot dat daardoor de blessure aan zijn rug zou verergeren. Zijn dokter adviseerde Touzani niet meer op het veld te voetballen om fysieke duels te vermijden. Wel mocht hij hooghouden. Daar is voor hem het Freestyle voetbal begonnen. Hij bouwde dit uit en leerde truc na truc. De carrière van Soufiane raakte in een stroomversnelling met de opkomst van YouTube. Zijn YouTube-kanaal telt ruim een miljoen abonnees en hij heeft al 100.000.000 weergaven op zijn video's. Op dit kanaal deelt hij video's van zijn trucs, maar ook interviews en voetbal video's met bekende voetballers als Cristiano Ronaldo, Arjen Robben, Sergio Ramos en van Persie. Touzani behoort tot de beste en bekendste Freestylers van de wereld. Nog steeds zit de pin er in en heeft hij al een tijd zijn eigen TV programma genaamd Tiki Taka Touzani, te zien op NPO. Onlangs bracht hij ook een eigen kleding lijn op de markt genaamd 'Touzani'.  Soufiane heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echte duizendpoot en laat zien dat je met passie en doorzettingsvermogen ambities kunt realiseren.

Boek Soufiane Touzani nu als spreker

Heb jij interesse om Soufiane Touzani te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.