Siemen Mulder

Siemen Mulder

Scheidsrechter Betaald Voetbal

De kracht van deze spreker
  • Interactief
  • Ondernemend
  • Communicatie
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Debuut in de Jupiler League bij FC Oss – Fortuna Sittard 2012
  • Debuut in de Eredivisie bij SC Cambuur – NAC Breda 2014
  • Promotie naar de Seniorlijst als scheidsrechter Betaald Voetbal 2016

Over Siemen Mulder

Sinds 2011 is Siemen Mulder actief als scheidsrechter in het Betaald Voetbal. Zijn postuur en kale kop zorgen vaak voor een snelle herkenning. Siemen fluit voornamelijk zijn wedstrijden in de Eredivisie en is ook actief bij internationale wedstrijden. Naast het fluiten is Siemen Mulder actief als ondernemer in de ICT branche en bestuurder bij een voetbalvereniging.

Ik geloof maar in één ding en dat is dat je jouw kwaliteiten maximaal moet benutten en vooral jezelf moet blijven.

Waarom Siemen Mulder inhuren als spreker ?

Siemen Mulder verzorgt verschillende presentaties. Zijn presentaties zijn altijd interactief, met veel beeldmateriaal en worden met een lach gepresenteerd. Zakelijke presentaties worden afgestemd met de klant en kunnen gaan over zijn carrière, communicatie, leiderschap, omgaan met de media, omgaan met stress en samenwerken. Informele presentaties zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van een scheidsrechters pub quiz die garant staat voor strijd en plezier.

Impressie van deze spreker

Biografie

Siemen Mulder is sinds zijn negentiende jaar actief als scheidsrechter. In zijn amateurtijd maakte hij snel furore en floot op jonge leeftijd een bekerfinale, een kampioenswedstrijd in de hoogste amateurklasse en meerdere finales in de nacompetitie. Dit leverde hem uiteindelijk promotie op naar het Betaald Voetbal. Siemen maakte in 2012 zijn debuut in het Betaalde voetbal bij FC Oss – Fortuna Sittard. In 2014 volgde zijn debuut in de Eredivisie bij de wedstrijd SC Cambuur – NAC Breda. Internationaal gaat Siemen mee als vierde man, op de achterlijn of als VAR. Zo was hij al actief bij onder andere Everton – Lyon, Glasgow Rangers – Spartak Moskou, Roemenië - Servië en Spanje – Tunesië. Siemen heeft zijn eigen bedrijf in de New Business Sales. Hij helpt organisaties op het gebied van acquisitie, leadgeneratie en accountmanagement

Siemen Mulder heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan!

Ik krijg vanuit de teams heel veel positieve reacties. Eerst stond men er wat sceptisch tegenover, maar door de open en rustige houding en vooral goede inhoud en uitleg van de presentatie van Siemen, zagen collega’s de raakvlakken naar het bedrijfsleven en hebben ze genoten van de presentatie en de ins en outs van het scheidsrechters vak.

8

Boek Siemen Mulder nu als spreker

Heb jij interesse om Siemen Mulder te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.