Sean Taylor

Sean Taylor

Freestyle Snowboarder, evenementen organisator, jury, trainer en coach

De kracht van deze spreker
  • Ambitieus
  • Ondernemend
  • Enthiousiast
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Nederlands Kampioen halfpipe 2012
  • Deelname aan de Youth Olympic Games 2012

Over Sean Taylor

Sean Taylor reist vanaf jonge leeftijd al de hele wereld over om zijn sport snowboarden op topniveau te kunnen uitoefenen. Hij heeft hierdoor veel kennis en levenservaring opgedaan in het Buitenland. Sean is bij snowboard evenementen regelmatig te horen op tv en radio voor interviews en commentaar en geeft daarnaast trainingen en clinics. Ongeveer zes jaar geleden is Sean begonnen met het organiseren van snowboard evenementen in Nederland waarbij hij zijn opgedane (internationale) kennis toepast in de praktijk.

Meer dan je best kan je niet doen, maar je best doen is goed genoeg!

Waarom Sean Taylor inhuren als spreker ?

Sean is beschikbaar voor het geven van presentaties, interviews en clinics. Tijdens zijn presentaties vertelt hij met passie over zijn ervaringen, leermomenten en tegenslagen.

Impressie van deze spreker

Biografie

Geboren en getogen Zoetermeerder Sean Taylor is opgegroeid in een gezond en sportief gezin. Sean is begonnen met snowboarden toen hij tien jaar was en is inmiddels al meerdere keren Nederlands kampioen geworden op verschillende onderdelen zoals big air, halfpipe en slopestyle. Vanaf zijn twaalfde reist hij al over de hele wereld om mee te kunnen doen met de top. Doordat Sean vanaf jongs af aan veel aan het reizen is, zowel individueel als met het Nederlands team, heeft hij veel kennis opgedaan van verschillende Buitenlandse wedstrijden en evenementen. Deze kennis gebruikt Sean sinds 2012 om zelf wedstrijden te organiseren. Zijn doel is om in 2018 zijn eerste internationale wedstrijd te organiseren. Naast zijn werkzaamheden als evenementen organisator, is Sean jurylid en speaker geweest op het NK Snowboarden.

Boek Sean Taylor nu als spreker