Sanna Veerman

Sanna Veerman

Nederlandse turnster

De kracht van deze spreker
  • Doorzettingsvermogen
  • Talentontwikkeling
  • Doelen stellen
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Brugfinale Europees Kampioenschap 2019

Over Sanna Veerman

Turnen is hard, keihard. Sanna Veerman kan je daar alles over vertellen. Al vanaf jonge leeftijd bleek Sanna al een groot turntalent. Ze won alles wat er te winnen was, op alle onderdelen.  Toen Sanna 9 jaar oud was trainde ze al minimaal 24 uur per week! Op haar 14e kwam Sanna al bij het Nederlands jeugdteam. Bij haar debuut op de Europese kampioenschappen voor senioren behaald Sanna, tegen ieders verwachtingen in, de finale op de brug. De verwachtingen zijn hoog en de druk is groot, hoe gaat ze daar mee om?

Turn something negative in something positive

Waarom Sanna Veerman inhuren als spreker ?

Sanna is inzetbaar voor turnclinics en presentaties. Turnclinics onder leiding van Sanna zijn uitdagend maar wel aan te passen aan ieder niveau. Als spreker vertelt Sanna over hoe zij haar jeugd als groot turntalent heeft ervaren en omgaat met de enorme druk op de schouders.

Impressie van deze spreker

Biografie

Sanna Veerman is geboren in Volendam. Al vanaf jongs af aan was Sanna enorm actief, van zwemmen tot turnen. Al snel gaat Sanna verhuizen naar Amsterdam om daar te trainen bij een jong talentenselectie. Het turnen is keihard trainen, al van jongs af aan. Toen Sanna 9 jaar oud was trainde ze al minimaal 24 uur per week! Op haar twaalfde wordt ze als eerst Nederland kampioen en op haar veertiende komt ze bij het jeugdteam van Nederland.

Op haar vijftiende mag Sanna mee naar de EYOF (European Youth Olympic Festival). Daar behaald ze op al haar onderdelen: de meerkamp, brug en sprong de finale. Al snel daarna zal Sanna Veerman onderdeel worden van het Nationale senioren team. Sanna mag zelfs al op zestien jarige leeftijd mee naar de wereldkampioenschappen in Doha.

Een jaar later verraste Sanna vriend en vijand door op het EK de brugfinale te halen. Nu heeft Sanna nog meer één doel: de Olympische Spelen in Tokio!

Boek Sanna Veerman nu als spreker

Heb jij interesse om Sanna Veerman te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.