Roel Bovendeert

Roel Bovendeert

Hockeyer Nederlands Elftal en HC Bloemendaal

De kracht van deze spreker
  • Interactief
  • Talentontwikkeling
  • Doelgericht
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Spelend in de Hoofdklasse hockey 2010 - heden
  • Rabo Hoofdklasse Talent van het Jaar 2012
  • Winnaar Euro Hockey League 2013

Over Roel Bovendeert

Roel Bovendeert is professioneel hockeyer voor HC Bloemendaal en het Nederlands Elftal. De spits won in zijn eerste hockeyseizoen op profniveau de landstitel met HC Bloemendaal en in het seizoen 2011/2012 werd Roel verkozen tot grootste talent van de Rabo Hoofdklasse. In 2013 won hij met dezelfde club de Euro Hockey Club. Roel is weer helemaal terug in de basis van Bloemendaal na een zware knieblessure aan zijn kruisbanden. In januari sluit hij aan bij de trainingsselectie van het Nederlands team richting het WK.

As you think, so shall you be

Waarom Roel Bovendeert inhuren als spreker ?

Als spits van Hoofdklasser HC Bloemendaal weet Roel Bovendeert als geen ander wat er nodig is om tophockeyer te zijn. Aan de hand van technische en tactische oefeningen stappen de deelnemers van zijn hockeyclinics altijd met een voldaan gevoel van het veld. Ook geeft hij presentaties op basis van interview waar thema’s als talentontwikkeling, omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen worden besproken. Daarnaast is Roel ook inzetbaar voor andere commerciële activiteiten.

Impressie van deze spreker

Biografie

Op zeventienjarige leeftijd maakte Roel Bovendeert de overstap van mixed hockeyclub MEP uit zijn geboorteplaats Boxtel, naar het grote HC Bloemendaal. In zijn eerste seizoen pakte de snelle en balvaste spits meteen de landstitel met de Bloemendaalse hockeyclub. Twee jaar later werd hij zelfs uitgeroepen tot Talent van het Jaar in de Rabo Hoofdklasse. Door vervolgens in 2013 de Euro Hockey League te winnen verdiende een selectie in het Nederlands Elftal, waarvoor hij dan ook zijn debuut maakte.

Boek Roel Bovendeert nu als spreker

Heb jij interesse om Roel Bovendeert te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.