Rocky Hehakaija

Rocky Hehakaija

Voormalig voetbalster

De kracht van deze spreker
  • Ondernemen
  • Energiek
  • Motivatie
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • International Jong Oranje 2003
  • Lid Streetlegends straatvoetbal team 2010 - heden
  • Directeur Favela Street 2013 - heden

Over Rocky Hehakaija

Roxanne Hehakaija (Rocky), de Nederlandse koningin van het straatvoetbal. Een innemende powervrouw, die haar talenten inzet om minderbedeelde jongeren in het buitenland te helpen met de kracht van straatvoetbal.

Wees verwachtingsvol naar jezelf en een ander, want je kunt altijd meer uit jezelf en een ander halen

Waarom Rocky Hehakaija inhuren als spreker ?

Een presentatie/workshop van Rocky staat gegarandeerd voor inspiratie, interactie, gecombineerd met een gezonde dosis humor. Thema's waar Rocky op inhaakt zijn; ondernemerschap, motivatie, sportparticipatie, omgaan met verandering en tegenslag, uit je comfortzone komen, gendergelijkheid en sociale verandering. Daarnaast is ze inzetbaar voor het geven van voetbalclinics en shows.

Impressie van deze spreker

Biografie

Rocky Hehakaija is een bekend gezicht in de internationale straatvoetbalwereld. Zij is het eerste en enige vrouwelijke lid van de Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld met ex-profvoetballer Edgar Davids als aanvoerder. Met dit team heeft Rocky op internationaal niveau verscheidene demonstraties en clinics gegeven, o.a. in de sloppenwijken van Zuid-Afrika, Ghana, Kenia en Brazilië. De sportieve Rocky schopte het tot het Nederlands elftal, maar door een ernstige knieblessure werd ze op jonge leeftijd gedwongen te stoppen met voetbal. Hierdoor viel haar droom om internationaal succes te behalen als profvoetballer in duigen, wat een zware domper was voor de ambitieuze voetbalster. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ze het roer drastisch om te gooien. Rocky Hehakaija richtte de stichting Favela Street op. Met de kracht van straatvoetbal creërt ze een nieuwe generatie sterke rolmodellen in achterstandswijken. Favela Street is actief in o.a. Brazilië, Haïti, Curaçao en Nederland. Nu inspireert ze jonge vrouwen overal ter wereld met haar positieve instelling en voetbal skills, en fungeert ze als rolmodel voor jongeren uit sloppenwijken over de hele wereld. Rocky heeft sinsds 2020 zelfs haar eigen TedTalk die ze mocht presenteren op TEDxAmsterdam Women. Rocky ontmaskerde de mol en wint het 21e seizoen van Wie is de Mol. De gewonnen geldprijs heeft Rocky geïnvesteerd in haar eigen stichting Favela Street.

 

Rocky heeft ons geïnspireerd!

Bedankt voor de enorm inspirerende en boeiende presentatie/lezing. Alle aanwezigen van de business club waren enorm getriggerd door het verhaal. Met als afsluiting de potlood challenge, dit samen heeft gezorgd voor goede gespreksstof bij de afsluitende netwerkborrel.

9

Boek Rocky Hehakaija nu als spreker

Heb jij interesse om Rocky Hehakija te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.