Rob Veenman

Rob Veenman

Presentator, side-kick/interviewer, quizmaster en trainer

De kracht van deze spreker
  • Energiek
  • Interactief
  • Ondernemend
Talen:
  • Nederlands

Over Rob Veenman

Rob Veenman is al jarenlang een graag geziene presentator van diverse TV-programma’s en (sport) evenementen. Hij fungeert regelmatig als side-kick van John de Wolf en presenteerde o.a. de officiële huldigingen van bondscoach Sarina Wiegman en die van aanvoerster Mandy van den Berg na hun Europees kampioenschap voetbal. Daarnaast is hij de vaste presentator van het Westlands Sportgala en presenteert hij maandelijks een talkshow op tv waarin hij ook diverse sporters ontvangt. Tevens verzorgde hij jarenlang tv-reportages vanaf de Alpe d’Huzes en inmiddels vanaf de Tourmalet. Voor diverse Rabobanken in het land presenteert hij de grote finale avond van de Clubkascampagne waarin tal van (sport) verenigingen een donatie ontvangen. Rob Veenman behoort met zijn aanstekelijk enthousiasme, uitstekende voorbereiding, energieke & verbindende wijze van presenteren en zijn uitgebreide ervaring, tot een van de beste live presentatoren van Nederland.

De minimale verwachting van de klant, is voor mij het begin van maximaal verrassen

Waarom Rob Veenman inhuren als spreker ?

Rob Veenman is inzetbaar als presentator, dagvoorzitter, interviewer, quizmaster en trainer. Tevens is Rob de perfecte aangever voor sporters, BN-ers en (zakelijke) klanten die het prettig vinden een side-kick naast zich te hebben die hen interviewt, in plaats van dat ze volledig zelf hun verhaal presenteren. Rob zorgt voor een ontspannen sfeer en zet zijn gasten optimaal in hun kracht. Hij heeft oog voor zijn publiek, schakelt snel, improviseert en weet met zijn enthousiasme en energie de zaal interactief mee te nemen.

Biografie

Rob Veenman heeft al ruim 20 jaar ervaring als presentator van diverse Tv-programma’s en (sport)evenementen. Daarnaast is hij jarenlang manager geweest van diverse grote teams bij een landelijke klantgerichte organisatie. Hij weet dan ook als geen ander zowel informele als zakelijke events tot een succes te maken. Als presentator/dagvoorzitter weet Rob mensen op een creatieve en interactieve wijze met elkaar te verbinden. Niet van functie tot functie, maar van mens tot mens. Door energieke, inspirerende en soms prikkelende omstandigheden te creëren, weet hij mensen in beweging te krijgen.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Side-kick John de Wolf 2015 - heden
  • Huldigingen Sarina Wiegman en Mandy van den Berg 2017
  • Clubkascampagne 2014 - heden

Boek Rob Veenman nu als spreker

Heb jij interesse om Rob Veenman te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.