Richard van Kray

Richard van Kray

Coach en auteur 'Sales vanuit je Hart'

De kracht van deze spreker
  • Energiek
  • Ondernemen
  • Zakelijk
Talen:
  • Nederlands

Over Richard van Kray

In de jeugd was Richard van Kray een verfijnde voetballer. Hij speelde in de jeugd bij FC Eindhoven maar een uiteindelijke doorbraak bleef uit. Binnen verschillende bedrijven bleek Richard veel talent voor verkopen te hebben. Uiteindelijk werd Richard gevraagd om andere mensen te begeleiden en dit was zijn start als coach. Sales vanuit je Hart is zijn visie waar hij onlangs zelf een boek over heeft uitgebracht.

Waarom Richard van Kray inhuren als spreker ?

Richard spreekt op energieke wijze tijdens zijn presentaties over sales, ondernemen, leiderschap, omgaan met tegenslagen en coaching. Hij is gedreven om andere mensen te inspireren en iets te leren en gebruikt daarbij ook veel voorbeelden vanuit de sport. Daarnaast geeft Richard bruikbare tips aan de hand van hedendaagse voorbeelden om je zo kampioen netwerken te maken.

Biografie

Richard van Kray groeide op in het Brabantse land. Tijdens zijn jeugd was hij een goede voetballer die het uiteindelijk tot de jeugdopleiding van FC Eindhoven schopte. Toch viel hij af en dit was voor Richard een reden om op zoek te gaan naar iets wat hij leuk vond. Hij bleek een groot talent te hebben voor verkopen en behaalde het ene sales succes naar het andere. Van verkoper werd Richard omgebouwd tot trainer en ook hier bleek hij veel talent in te hebben. Toch vond hij dat het op een andere manier kon zoals hij het iedereen leerde. Samen met zijn compagnon begon hij zijn bedrijf ‘Sales vanuit je Hart’ en dit werd een succes. Voor vele bedrijven verzorgt Richard workshops over hoe werknemers in de sales beter en vooral vanuit hun hart kunnen presteren. Richard pleit voor klantbetekenis. In elke organisatie is dit een belangrijke pijler. Hoe geef je betekenis aan de relaties zowel binnen als buiten je organisatie. Dit maakt hem een veel gevraagd spreker voor iedereen die maar iets te maken heeft met sales en klantgerichtheid. Sinds kort heeft Richard zijn eigen boek uitgebracht met de naam: ‘Sales vanuit je hart’.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Auteur 'Sales vanuit je Hart' 2017
  • Jeugopleiding FC Eindhoven

Boek Richard van Kray nu als spreker

Heb jij interesse om Richard van Kray te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.