Renate Wennemars

Renate Wennemars

Vitaliteits- en gezondheidscoach

De kracht van deze spreker
  • Interactief
  • Vitaliteit
  • Energiek
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Presentatrice van reisprogramma's RTL Travel 2001-2002
  • Talkshow Helder 2008
  • Hardloopstem Atletiekunie 2009 - heden

Over Renate Wennemars

Renate Wennemars heeft meer dan tien jaar gewerkt als redactrice en presentatrice bij onder meer Veronica. Daarnaast is Renate een fervent hardloopster die hier ook clinics in verzorgd. Met haar spontane en energieke karakter weet zij elke bijeenkomst of evenement tot een goed einde te brengen.

In je eentje kom je er niet

Waarom Renate Wennemars inhuren als spreker ?

Renate is inzetbaar voor het geven van presentaties op basis van interview over vitaliteit en gezondheid. Daarnaas is zij in te zetten als dagvoorzitter maar ook als coach voor een laagdrempelige en onspannen loop- of krachtclinic. Geoefend of ongeoefend: iedereen kan op eigen niveau meedoen!

Impressie van deze spreker

Biografie

Renate is gaan werken bij verschillende tijdschriften en vervolgens als presentatrice bij de televisie. Tien jaar lang reisde ze de wereld over voor de programma's Go Travel, Veronica's Reisgids en  Yorin Travel (het latere 3 Op Reis). Daarnaast dook ze de jeugdcultuur in voor Maxximaal en Look Around You. Tijdens haar werk leerde ze Erben Wennemars kennen, waarmee ze trouwde en twee kinderen kreeg. Sindsdien loopt sport als een rode draad door haar leven. Na jarenlang lessen gevolgd te hebben bij de sportschool, is ze vijf jaar geleden begonnen met hardlopen. Inmiddels is ze de hardloopstem van de Atletiekunie, waardoor veel mensen enthousiast leren hardlopen met Renate. Elke maand schrijft ze een hardloopcolumn in Runners World.

Boek Renate Wennemars nu als spreker

Heb jij interesse om Renate Wennemars te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.