Remy Bonjasky

Remy Bonjasky

Voormalig 3x K-1 Wereldkampioen

De kracht van deze spreker
  • Energiek
  • Ondernemen
  • Interactief
Talen:
  • Nederlands

Over Remy Bonjasky

Remy Bonjasky staat bekend om zijn ‘flying knee’. Deze bijzondere traptechniek leverde Remy de bijnaam de Flying Gentleman op. Remy is één van de beste kickboxers van de wereld. Zo won hij in 2003, 2004 en 2008 het K1 World Championship.

Never Quit

Waarom Remy Bonjasky inhuren als spreker ?

Remy Bonjasky is beschikbaar voor clinics, workshops, demonstraties, openingen en presentaties. Remy sluit door zijn jarenlange ervaring in de vechtsport zeer goed aan bij de thema's doorzetten, doelen stellen, omgaan met tegenslag, teambuilding en grenzen verleggen.

Biografie

Remy Bonjasky verhuisd op 5-jarige leeftijd van Paramaribo met zijn moeder, broer en zus naar Nederland. Toen Remy jong was had hij als droom om profvoetballer te worden. Op 16-jarige leeftijd brak Remy echter zijn been waardoor hij nooit meer zijn oude niveau haalde en besloot met voetbal te stoppen. Remy begint op 18-jarige leeftijd met de sport Thai boksen. Al snel bleek dat Remy een groot talent had voor de vechtsport. Na zes maanden trainen vocht Remy zijn eerste wedstrijd die hij meteen won. Remy staat bekend om zijn 'flying knee' en kreeg ook de toepasselijke bijnaam The Flying Gentlemen. Deze bijnaam werd gegeven doordat Remy een uitstekend uithangbord is voor de vechtsport. In 2003 realiseerde Remy zijn grote droom door het K1 Grand Prix Championschip te winnen. Dit herhaalde hij in 2004 en 2008. Op dit moment vecht Remy nog steeds wedstrijden en heeft hij zijn eigen Bonjasky Academy waar hij talenten en recreanten de normen en waarden van de vechtsport bijbrengt.

Lees in onze blog meer over de carrière van Remy!

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • 105 officiële gevechten waarvan 90 winstpartijen 1995-2014
  • Winnaar K1 World Championship 2003, 2004 en 2008
  • Opening Bonjasky Academy 2010

Boek Remy Bonjasky nu als spreker

Heb jij interesse om Remy Bonjasky te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.