Pauline Mulder

Pauline Mulder

Ex topsporter (tennis), succesvol ondernemer, auteur ACE

De kracht van deze spreker
  • Uitdagend
  • Kracht
  • Persoonlijk
Talen:
  • Nederlands
  • Engels
  • Spaans

Hoogtepunten

  • Lancering boek ACE Bereik je droomdoelen met een topsportmentaliteit 2023
  • Commerciële successen samenwerkingen Rico Verhoeven, Dave en Donny Roelvink, Britt Dekker, Andre Hazes sr merchandise projecten supermarkten 2014-2022

Over Pauline Mulder

Pauline Mulder, ex-topsporter (tennis) en succesvol ondernemer, heeft een ongekende drang om iedere wedstrijd te winnen. Zij weet als geen ander wat het betekent om onderdruk te presteren. Haar vechtlust en topsportmentaliteit hebben haar ver gebracht. Ze weet wat er voor nodig is om persoonlijke en zakelijke successen te behalen. Door lef en power heeft zij haar eigen business op de kaart gezet. Of het nu gaat om het koppelen van BN’ers aan grote retailers zoals de merchandise lijn van Rico Verhoeven, Andre Hazes sr, Britt Dekker en Dave en Donny Roelvink of een boek schrijven: met een topsportmentaliteit kun je alles bereiken wat je maar wilt. Pauline deelt haar visie en ervaringen om anderen inzage te geven in de harde realiteit en wat er voor nodig is om uiteindelijk in je ultieme kracht te komen. Haar droomdoel is om anderen te coachen en te empoweren naar hun beste zelf.

Met een topsportmentaliteit kun je alles bereiken wat je maar wilt!

Waarom Pauline Mulder inhuren als spreker ?

Wil jij weten wat er allemaal in jou zit en hoe je jezelf volledig in je kracht zet? Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan? Ben je écht all-in? Deze presentatie is alleen geschikt voor doorzetters, voor mensen die tegen een stootje kunnen. Het is beslist geen feel good story. Nee, deze presentatie is totaal anders. Het gaat over de moeilijkste weg durven bewandelen. Je gaat het jezelf erg lastig maken. Je zult je afvragen waarom je dit in hemelsnaam doet. Het antwoord is simpel: omdat je alleen zo je ultieme droomdoelen kunt realiseren!

In ACE coacht ex-topsporter Pauline Mulder je naar het hoogste level. Onderhaar bezielende leiding ontwikkel je een ijzersterke topsportmentaliteit. Zodat jij, net als topsporters, het hoogst haalbare kunt bereiken en de beste versie van jezelf kunt worden. Deze presentatie leert je om kansen te creëren én te pakken. Het laat zien hoe je tegenslagen gebruikt om sterker te worden, lef te tonen. Pauline geeft je de allerbeste tips en trucs en gebruikt haar persoonlijke verhalen uit de topsport- en zakenwereld om je te empoweren. Met deze presentatie heb je alles in handen om jouw wedstrijd te winnen. Game on!
Naast presentaties is Pauline ook inzetbaar voor coaching en bedrijfstrainingen

Impressie van deze spreker

Biografie

Pauline Mulder tenniste in haar jeugd bij de wereldtop. Ze trainde en speelde internationale toernooien met onder andere Jacco Eltingh en Richard Krajicek. Vanaf haar achtste was zij al elke dag met tennis bezig en werd zij begeleid door haar dominante vader die alles voor haar bepaalde. Pauline weet als geen ander om onder druk te moeten presteren en zich uit moeilijke posities te knokken. Op haar negentiende besloot ze voor zichzelf te kiezen. Ze haalde haar trainerslicenties en trainde getalenteerde jeugdtalenten. Ze werd op haar 28ste moeder en toen haar dochter 6 jaar was trok zij Pauline mee naar de tennisbaan en overtuigde haar van haar eigen intrinsieke motivatie en haar passie voor tennis. Pauline begeleide haar dochter Perla en dat resulteerde in twee Nationale titels en een WTA ranking. Pauline zette haar ervaring in en wist precies wat  haar dochter nodig had om optimaal te presteren en te tennissen vanuit haar hart.

In 2014 startte Pauline haar eigen business op en ontwikkelde merchandise voor vele bekende Nederlanders waaronder Rico Verhoeven, Dave en Donny Roelvink, Britt Dekker en Andre Hazes. Daarnaast startte zij ook met het talentenmanagement van onder andere cabaretier Steven Brunswijk.

In 2023 kwam haar eerste boek uit genaamd ACE ‘Bereik je droomdoelen met een topsportmentaliteit’ wat zeer goed ontvangen wordt zowel in de zakelijke als de sportwereld. Pauline deelt haar visie en ervaringen om anderen inzage te geven in de harde realiteit van de sport en zakenwereld en geeft tips en trics hoe je uiteindelijk in je ultieme kracht komt. Haar droomdoel is om anderen te coachen en te empoweren naar hun beste zelf.

Boek Pauline Mulder nu als spreker

Heb jij interesse om Pauline Mulder te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.