Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch

Sportcoach en bewegingsdeskundige

De kracht van deze spreker
  • Communicatie
  • Motivatie
  • Ondernemen
Talen:
  • Nederlands
  • Engels
  • Frans

Over Paul Van Den Bosch

Paul van den Bosch is een voormalig triatleet, tegenwoordig is hij sportcoach en bewegingsdeskundige. Atleten zoals Andre Greipel, Tim Wellens en Sven Nys coacht hij onder andere, met zijn atleten behaalde Paul maar liefst tien Wereldtitels en vijf Europese titels in meerdere sportdisciplines. In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het trainings- en begeleidingscentrum Energy Lab op. Hierbij helpt hij mensen meer en beter bewegen. Daarnaast is Paul schrijver van meerdere boeken.

The world in which we live today has become completely sportified. You too are an athlete.

Waarom Paul Van Den Bosch inhuren als spreker ?

Paul van den Bosch is inzetbaar voor het geven van diverse lezingen, presentaties en workshops waarin hij de interactie aan gaat met het publiek en samen met hun dieper op de inhoud ingaat. Thema’s die hij kan bespreken zijn veerkrachtige communicatie, act like a coach, coachen naar een gezonde en actieve levensstijl en stress als positieve motivator.

Biografie

Paul van den Bosch behaalde in 1978 zijn diploma als docent Lichamelijke opvoeding. Paul schreef heel wat boeken, waarvan een aantal vertaald werden naar het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Zijn boek ‘Coach voor het leven’ stond wekenlang in de top-10 van best verkochte non-fictieboeken. Ook zijn laatste boek 'Act like a coach’ is een ware bestseller. Hierin laat hij zien wat het bedrijfsleven kan leren van een sportcoach.

WEBINAR - Egopreneur
In deze moeilijke Coronatijden is nog maar eens gebleken hoe kwetsbaar we zijn. De impact van het virus is gigantisch op onze maatschappij, op onze economie en op ieder afzonderlijk individu. We moeten ondergaan en dat weegt niet alleen fysiek, maar ook mentaal zwaar door. Toch kunnen we een aantal zaken zelf doen. In de eerste plaats moeten we natuurlijk de richtlijnen van de overheid strikt opvolgen, maar we kunnen verder ook zelf actie ondernemen. We kunnen onze weerbaarheid tegen infecties verhogen door goed (of beter) voor onszelf te zorgen. Hiervoor zijn drie pijlers zeer belangrijk: voldoende slaap, voldoende bewegen en een gezond eetpatroon. We zullen hierdoor niet allen fitter en fysiek sterker worden, maar ook mentaal sterker en weerbaarder. En weerbare individuen maken een weerbare maatschappij. In deze webinar bespreekt Paul Van Den Bosch deze pijlers op weg naar een grotere weerbaarheid en gaat hierbij graag in op uw vragen.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Tien Wereldtitels als coach 1988 - heden
  • Vijf Europese titels als coach 1988 - heden
  • Oprichter Energy Lab 2009

Boek Paul Van Den Bosch nu als spreker