Paul Lamoth

Paul Lamoth

Trainer en coach van kickboksers, K1 en MMA vechters

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Vitaliteit
  • Energiek
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • K1 Titels met Remy Bonjasky 2003 - 2004
  • Glory Titel met Andy Risti 2013
  • UFC titel met Germaine de Randamie 2016

Over Paul Lamoth

Paul Lamoth is een onafhankelijke trainer binnen de vechtsportwereld. Menselijk contact, kennis, nieuwsgierigheid en een open blikveld zijn de kenmerken die bijgedragen hebben tot het succesvol begeleiden van meerdere vechters uit de wereldtop. Persoonlijke ontwikkeling en het behalen van persoonlijke doelen staan daarbij altijd centraal.

Beïnvloeding begint met persoonlijk contact

Waarom Paul Lamoth inhuren als spreker ?

Paul is inzetbaar voor het geven van een presentatie op basis van zijn ervaringen in de topsport. Op enthousiaste wijze vertelt hij over thema's als persoonlijke ontwikkeling, fysieke en mentale kracht weten te bundelen en daarnaast het doorzetten. Ook is Paul inzetbaar voor het geven van een boksclinic.

Impressie van deze spreker

Biografie

Voordat Paul Lamoth actief werd als coach heeft hij zelf niet onverdienstelijk gekickbokst. Hij was een van de vechters die in het pre K1 tijdperk al succesvol actief was in Japan (1988). Na redelijk vroegtijdig gestopt te zijn op 26 jarige leeftijd is hij zich eerst parttime gaan bezighouden met het trainen en coachen van wedstrijdvechters bij het op dat moment wereldbefaamde Mejiro Gym Amsterdam. Hij is zich later als freelancer fulltime gaan toeleggen op het trainen/coachen van zowel vechters op het hoogste niveau als recreanten. Onder andere is hij betrokken geweest als trainer/coach bij het behalen van titels door meerdere vechters zoals Remy Bonjasky, Hesdy Gerges, Andy Souwer, Melvin Manhoef. Dit in praktisch alle toonaangevende full contact vechtsportorganisaties in de wereld zoals K1, Glory en UFC. Door zijn enthousiasme, kennis van zaken, vooruitstrevend denken en persoonlijke communicatie heeft hij velen succesvol geholpen bij het behalen van hun doelen.

Boek Paul Lamoth nu als spreker