Nico Neele

Nico Neele

Sportcoach, bedrijfscoach, auteur, ondernemer en ex-voetbaltrainer

De kracht van deze spreker
  • Inspiratie
  • Enthousiast
  • Persoonlijk
Talen:
  • Nederlands

Over Nico Neele

Nico Neele is een ervaren en enthousiaste spreker. Door de link te leggen tussen ondernemerschap of management en topsport schetst hij voor iedereen een helder en duidelijk beeld. Met een gepassioneerde en betrokken houding geeft Nico tips en trucks welke direct in de praktijk gebracht kunnen worden om een gezonde(re) en zorgeloze carrière, oftewel tweede helft, in te gaan.

Het antwoord op je problemen komt als je het zoeken ernaar loslaat

Waarom Nico Neele inhuren als spreker ?

Nico is inzetbaar voor het geven lezingen en presentaties. Hij geeft op energieke wijze lezingen over onder andere teambuilding en ondernemerschap. Daarnaast begeleidt Nico mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en wijst hun de juiste weg.

Impressie van deze spreker

Biografie

Nico Neele is personal coach, trainer en auteur. Hij volgde de opleiding CIOS in Sittard met de specialisatie voetbal. Van 1974 tot 1992 was Nico sportleraar aan de MAVO in het Limburgse Nederweert en Meijel. Daarnaast maakte Neele carrière in het betaald voetbal. Als assistent-trainer werkte hij samen met Jan Notermans bij Helmond Sport, met Piet Visser bij Willem II, met Jan Reker en Sef Vergoossen bij VVV Venlo en Frans Körver bij Fortuna Sittard. Als personal coach begeleid Nico o.a. managers en directieleden van MKB bedrijven. Geregeld legt Neele de link tussen ondernemen en topsport.

Hoogtepunten

  • Bedrijfscoaching 1981 - heden
  • (Assistent) Trainer Willem II 1984 - 1986
  • Oprichting Nico Neele Sport en Coaching 1992

Boek Nico Neele nu als spreker

Heb jij interesse om Nico Neele te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.