Nelson de Kok

Nelson de Kok

Freestyle-voetballer

De kracht van deze spreker
  • Interactief
  • Talentontwikkeling
  • Internationaal
Talen:
  • Nederlands

Over Nelson de Kok

Nelson de Kok staat bekend als de balvirtuoos van Nederland. Nelson heeft op hoog niveau gezaalvoetbald en heeft daarnaast vele freestyleshows verzorgd. Verder is hij te zien als personage in FIFA-street.

Van Straat tot Stadion

Waarom Nelson de Kok inhuren als spreker ?

Nelson de Kok is gespecialiseerd in het verzorgen van voetbal techniektrainingen , freestylevoetbal demonstraties , straatvoetbalclinics , voetbalcommercials en team coaching.

Impressie van deze spreker

Biografie

Nelson begon op jonge leeftijd met voetbal en al snel bleek hij over een groot talent te beschikken als het ging om zijn technische vaardigheden met de bal.
Bij R.K.C Waalwijk doorliep hij de jeugdopleiding, kwam uit in de zaalvoetbaleredivisie en speelde ook voor Jong Oranje. Nelson staat bekend als één van de bekendste straatvoetballers van Nederland. Zijn air- en groundtricks zijn onnavolgbaar en internationaal ongeëvenaard. Vanaf 2010 verzorgt Nelson wekelijks functionele techniektrainingen voor diverse betaald voetbal en amateurverenigingen. Onder andere bij NAC Breda Willem II , R.K.C Waalwijk , V.O.A.B , Desk en Brabant United ging het technisch niveau van de spelers met sprongen vooruit en werd er wekelijks genoten van de gedetailleerde techniektrainingen.

 

Enthousiast en nam de tijd

Nelson de Kok was zo enthousiast tijdens zijn opening en met de leerlingen tijdens de clinics. Zelfs na de clinic nam hij de tijd voor de leerlingen om panna knock out te spelen.

8.3

Hoogtepunten

  • Motion capture en eigen persoon in Fifa-Street 2005
  • 250+ Eredivisie Zaalvoetbal wedstrijden Nederland en België
  • Hoofdrol tijdens voetbal tv / internet commercials 2008 - heden

Boek Nelson de Kok nu als spreker