Nathan Rutjes

Nathan Rutjes

Voormalig profvoetballer

Nathan Rutjes
De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Humor
  • Teamplayer
Talen:
  • Nederlands

Over Nathan Rutjes

Voormalig profvoetballer Nathan Rutjes is mede door zijn positieve instelling een graag geziene gast op de televisie en bij de radio. Hij zet zich naast het voetbal in voor diverse maatschappelijke projecten waarvoor hij in 2016 de titel ‘Maatschappelijk Speler van de Eredivisie’ kreeg.

Waarom Nathan Rutjes inhuren als spreker?

Nathan Rutjes is met zijn jarenlange ervaring in het profvoetbal en zijn maatschappelijke achtergrond een uitstekende spreker. Tijdens zijn presentaties neemt hij je mee met thema's als grenzen verleggen, omgaan met tegenslagen en samenwerken. Hij is onder andere inzetbaar voor presentaties, clinics maar ook als presentator van een event.

Biografie

Nathan Rutjes begint met voetballen bij een amateurclub in zijn geboortestad Rotterdam. Eenmaal spelend bij Alexandria ’66 wordt hij pas op zijn 22e gescout door betaald voetbalorganisatie Sparta Rotterdam. Op 18 januari 2006 maakt hij in een thuiswedstrijd tegen N.E.C. zijn debuut voor het eerste elftal waar hij nog ruim zes jaar actief zou zijn. Na een periode van zever jaar voor Sparta Rotterdam gevoetbald te hebben, maakt Nathan in 2012 de overstap naar MVV Maastricht. Voor MVV komt hij ruim vijftig wedstrijden in actie waarin hij twee keer scoort. Na twee jaar MVV maakt Nathan in de zomerstop van 2014 een transfer naar Roda JC Kerkrade. In zijn periode bij Roda JC ontvangt hij in 2016 nog de titel ‘Maatschappelijk Speler van de Eredivisie’ en daarnaast is hij regelmatig te zien bij verschillende talkshows. Aan het eind van seizoen 2017/2018 zet Nathan een punt achter zijn carrière als profvoetballer en gaat verder als jeugdtrainer bij zijn laatste club Roda JC. Daarnaast speelt hij nu voor hoofdklasser RKSV Groene Ster.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Debuut in de Eredivisie 2006
  • Promotie Eredivisie met Roda JC 2015
  • Maatschappelijk Speler van de Eredivisie 2016

Boek Nathan Rutjes nu als spreker