Michaelrobbert Brans

Adaptive CrossFit & Obstacle course running coach

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Avontuurlijk
  • Doelgericht
Talen:
  • Nederlands

Over Michaelrobbert Brans

Michaelrobbert Brans overwon maar liefst drie keer kanker en mist daardoor zijn rechterbeen. In 2014 liep hij zijn eerste vijf kilometer obstacle run in vier uur. Inmiddels is hij de snelste man ter wereld op krukken op de vijf kilometer met één been en met ruim 500+ afgelegde kilometers is hij een actieve adaptive obstacle course runner. Michaelrobbert zoekt de grenzen op en houdt van uitdagingen.

Don’t hide your obstacles!

Waarom Michaelrobbert Brans inhuren als spreker?

Michaelrobbert Brans deed in 2014 na een diepe depressie zijn eerste obstakel run op één been. Nu motiveert hij middels zijn lezingen en presentaties anderen om zijn of haar obstakels niet uit de weg te gaan doormiddel van zijn verhaal als sporter en ondernemer met een beperking. Een inspirerende persoonlijkheid met een grote liefde voor het leven en unieke avonturen en uitdagingen.

Biografie

Michaelrobbert Brans is een ondernemer, adaptive sporter en coach bij Tough Ground. In 1995, 1998 en 2001 overwon Michaelrobbert zijn grootste obstakels. Hij verloor door driemaal de ziekte kanker in fases zijn complete rechterbeen, bekken en heup. Inmiddels is hij volledig genezen en zet Michaelrobbert zijn kennis in om anderen te helpen obstakels te overwinnen en hen te motiveren. In 2014 maakte Michaelrobbert voor het eerst kennis met Obstacle running, een sport waarbij je lange afstanden aflegt en obstakels moet beklimmen. Sinds dien is de lijst met runs en deelnames gegroeid en zoekt hij de grenzen op met unieke challenges. De ervaringen die hij hierin opdoet neemt hij mee om met andere te delen in zijn lezingen.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • 500+ kilometer in Obstacle Runs heden
  • Guinness book World Record holder 5K 1 leg 2016
  • Great wall of China Marathon 2019

Boek Michaelrobbert Brans nu als spreker

Heb jij interesse om Michaelrobbert Brans te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.