Marrit Steenbergen

Marrit Steenbergen

Zwemster

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Interactief
  • Doelgericht
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Zilver op de 50 en 100 meter op Europees Jeugd Olympisch Festival 2013
  • Goud op de 100 meter vrije slag Europese Spelen in Bakoe 2015
  • Zilver op de 50 en 200 meter vrije slag Europese Spelen in Bakoe 2015

Over Marrit Steenbergen

Als 15-jarig zwemtalent wint Marrit op de Europese Spelen een gouden medaille op de 100 meter vrije slag. Met deze unieke prestatie wordt Marrit een grote toekomst toebedeeld.

Waarom Marrit Steenbergen inhuren als spreker ?

Marrit is inzetbaar voor het geven van presentaties op basis van interview, openingen en andere commerciële activiteiten. Daarnaast is zij in te zetten voor het geven van een zwemclinic.

Impressie van deze spreker

Biografie

De op 11 januari 2000 in Ooststellingwerf geboren Marrit is vanaf jonge leeftijd in het zwembad te vinden. Al snel blijkt dat zij veel talent bezit en komt voor de nationale selecties te zwemmen. In 2013 behaalt zij haar eerste internationale resultaat door tijdens het Europees Jeugd Olympisch Festival twee zilveren medailles te behalen op de 50 en 100 meter sprint. Tijdens de Europese Spelen 2015 in Bakoe wordt er een gouden medaille (100 meter vrije slag) en twee zilveren medailles (50 en 200 meter vrije slag) gewonnen. Maar ook met de estafetteploeg is Marrit succesvol met een zilveren medaille op de 4 keer 100 meter wisselslag, 4 keer 200 meter vrije slag en 4 keer 100 meter vrije slag.

Boek Marrit Steenbergen nu als spreker

Heb jij interesse om Marrit Steenbergen te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.