Mark van Beek

Mark van Beek

Trainer | Coach | Public Speaker

De kracht van deze spreker
  • Mentale veerkracht
  • Coaching
  • Winnen
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Benoeming als voorzitter van Stichting Het Legioen bij Feyenoord 2009
  • Oprichting van trainingsbureau MetMark 2012
  • De lancering van het boek ‘Over Winnen’ 2019

Over Mark van Beek

Mark van Beek is trainer/coach op het gebied van mentale veerkracht, commerciële vaardigheden en onderhandelen. Hij weet als geen ander dat de mate van succes grotendeels wordt bepaald door de juiste mindset, ook voor professionals in organisaties. Mark heeft ook een passie voor sport en combineert de lessen uit de topsport met zijn eigen ervaringen uit het bedrijfsleven. In zijn boek ‘Over Winnen’ beschrijft hij aan de hand van de verhalen van tien topsporters wat jij als professional van topsporters kunt leren. Door dit te combineren krijgt zijn publiek op unieke, energieke en interactieve wijze handvatten aangereikt welke direct toepasbaar zijn. Het resultaat is dat professionals gemotiveerd en geïnspireerd raken en met nieuwe energie zijn tips direct in de praktijk kunnen brengen, wat direct zal leiden tot een hogere effectiviteit en dus betere resultaten. Want dat is volgens Mark de definitie van een topsportmentaliteit: jezelf iedere dag willen verbeteren en ontwikkelen.

Je houdt jezelf voor de gek als je denkt dat je door steeds hetzelfde te blijven doen, een beter resultaat krijgt

Waarom Mark van Beek inhuren als spreker ?

Mark van Beek is trainer/coach op het gebied van mentale veerkracht, commerciële vaardigheden en onderhandelen. Tijdens zijn periode bij multinational Beiersdorf (NIVEA) heeft hij ervaren hoe de lessen uit de topsport de prestaties van hem en zijn team naar een significant hoger niveau hebben gebracht. Deze lessen deelt hij op inspirerende wijze met zijn publiek, waarbij hij gebruik maakt van de verhalen van tien topsporters uit zijn boek ‘Over Winnen’, met een mooie link naar zijn eigen ervaringen.
Onderwerpen welke Mark de revue zal laten passeren zijn o.a.: durf een ambitie te hebben. het ontwikkelen van een topsportmentaliteit binnen een organisatie, omgaan met tegenslag en weerstand en de rol van de leider, manager en coach.

Impressie van deze spreker

Biografie

Mark van Beek (1969) was in 2009 de eerste Feyenoordsupporter met een bestuursfunctie binnen Feyenoord, als voorzitter van Stichting Het Legioen (2009-2013). Van 2014 tot 2016 heeft hij het Nederlands heren zit-volleybalteam gesponsord en teamsessies gefaciliteerd met als doel om zich te kwalificeren voor de Paralympische spelen van Rio 2016. Tijdens zijn professionele carrière was hij actief in verschillende commerciële managementfuncties bij de multinationals PepsiCo en Beiersdorf (NIVEA). Sinds 2012 is Mark zelfstandig coach en trainer op het gebied van communicatie, commerciële vaardigheden, onderhandelen en mentale veerkracht.

De pijlen hebben zeker doel gevonden

Het was erg leuk gisteren, een zeer goed verhaal! Iedereen was erg enthousiast en geraakt. Voor iedereen was er wel een pijl in de roos. Ze waren ook erg blij met het boek! Een groot compliment! Niels Bontje, General Manager, Iglo Nederland

8

Boek Mark van Beek nu als spreker

Heb jij interesse om Mark van Beek te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.