Marieke Nivard

Marieke Nivard

Voormalig golfster

Marieke Nivard
De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Interactief
  • Doelgericht
Talen:
  • Nederlands

Over Marieke Nivard

Marieke Nivard is op weg om de top te bereiken van de Europese golftour. Bij de jeugd was ze al een maatje te groot voor haar leeftijdsgenoten. Internationaal timmert ze nu hard aan de weg. Op weg naar de top deelt ze haar unieke ervaringen graag met het bedrijfsleven. Marieke Nivard is Nederlands beste golfster en won in 2008, 2009 en 2010 meerdere (inter)nationale toernooien. Ze speelt op dit moment op de Europese Ladies Tour.

Waarom Marieke Nivard inhuren als spreker?

Het bereiken van de top in de sport heeft vele overeenkomsten met topprestaties in het bedrijfsleven. Marieke Nivard vertelt in duopresentaties graag over haar ervaringen rondom de thema's; ambitie, doelen stellen, keuzes maken en doorzettingsvermogen. Daarnaast is een golfclinic van Nederlands beste golfster een onvergetelijke ervaring voor elke golfspeler. In 2012 beëindigd Marieke haar actieve carrière.

Biografie

Acht jaar oud was Marieke Nivard toen ze voor het eerst in aanraking kwam met golf. Niet vanaf het begin haar favoriete sport. In haar jeugd was ze met name aan het tennissen, hockeyen en voetballen. Pas op haar twaalfde koos ze om al haar tijd en energie in golf te stoppen. Ze doorliep alle Nederlandse jeugdteams en won op 15 jarige leeftijd haar eerste NK. Een jaar later werd ze ook Nederlands kampioene t/m 18 en won ze de Dutch National Ladies Open. In 2007 kwam het moment dat Marieke Nivard moest kiezen tussen een studie of professionele golfcarrière. Ze koos voor golf! Zorgvuldig heeft ze een plan uitgestippeld om de top te bereiken. Een plan die al tot meerdere internationale titels heeft geleid. Marieke Nivard is hard op weg om de internationale top in het vrouwengolf te bereiken.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

Boek Marieke Nivard nu als spreker