Maartje Paumen

Maartje Paumen

Tweevoudig Olympisch Kampioen Hockey

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Doelgericht
  • Vitaliteit
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Wereldkampioen 2006 en 2014
  • Goud Olympische Spelen 2008 en 2012
  • World Hockey Player of the Year 2011 en 2012

Over Maartje Paumen

Maartje Paumen is voormalig captain van het Nederlands vrouwen hockeyteam en won als strafcornerspecialist vele prijzen waaronder Olympisch goud in 2008 en 2012. Maartje staat bekend om haar leiderschapskwaliteiten en absolute wil om te winnen.

Waarom Maartje Paumen inhuren als spreker ?

Maartje is inzetbaar voor het geven van hockeyclinics en presentaties op basis van interview. In haar presentaties spreekt zij over thema's als leiderschap, samenwerking en vitaliteit. Tijdens een hockeyclinic geeft zij tips op het gebied van techniek, samenspelen en kan zij uitleg geven over haar grote wapen (de strafcorner).

Impressie van deze spreker

Biografie

Als kind begint de in Geleen geboren Maartje met hockeyen bij de plaatselijke HC Geleen. Na twee tussenstappen te hebben gemaakt bij HC Scoop en Oranje Zwart speelde zij vanaf 2004 bij hockeyclub 's-Hertogenbosch waar zij meer dan tien landtitels heeft gewonnen maar ook zeven keer Europa Cup 1. In 2004 maakt zij haar debuut voor Oranje waarmee zij Europees, Wereld en Olympisch kampioen wordt. Haar hoogtepunten zijn de gouden medailles op de Olympische Spelen van 2008 (Beijng) en 2012 (Londen). Vanaf 2011 is zij ook de aanvoerster van het Nederlands elftal. Het meest recente succes is het behalen van goud op het wereldkampioenschap in Den Haag. Na de Olympische Spelen van 2016 besloot Maartje te stoppen bij het Nederlands team. Ze bleef nog een seizoen spelen voor de club uit Den Bosch waarna ze in 2017 besloot om de overstap te maken naar Royal Antwerp.

Boek Maartje Paumen nu als spreker

Heb jij interesse om Maartje Paumen te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van onze sprekers? Volg ons Instagram kanaal!