Loes Gunnewijk

Loes Gunnewijk

Bondscoach Nederlandse Wielrensters

De kracht van deze spreker
  • Ondernemen
  • Teamplayer
  • Interactief
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Nederlands Kampioen op de weg en winnaar Ronde van Drenthe 2010
  • Nederlands kampioen Tijdrijden 2006
  • Deelname Olympische Spelen Londen 2012

Over Loes Gunnewijk

Loes Gunnewijk was onderdeel van de Nederlandse wielerploeg die tijdens de Olympische spelen in Londen 2012 Marianne Vos ondersteunde naar haar gouden medaille. Loes is een echte teamplayer maar schuwt ook zeker niet om zelf voor de overwinning te gaan. Zo werd zij in 2010 Nederlands Kampioen op de weg. Momenteel is Loes bondscoach van de Nederlandse wielrensters.

Do it with passion or not at all!

Waarom Loes Gunnewijk inhuren als spreker ?

Loes Gunnewijk is beschikbaar voor clinics waarin zij de beginselen van het wielrennen op een leuke en enthousiaste manier op het publiek overbrengt. Tevens geeft Loes presentaties over doorzettingsvermogen en het belang van teamwork.

Impressie van deze spreker

Biografie

Loes Gunnewijk heeft een passie voor snelheid. Dit is als klein meisje begonnen met schaatsen en later is dit overgeslagen naar het wielrennen. Toen Loes in de zomer van 2005 haar studie Sport & Bewegen succesvol had afgemaakt kon zij zich eindelijk volledig focussen op het wielrennen. Binnen het team was Loes altijd de wegkapitein. Haar taak was om de groep bij elkaar te houden, de neuzen dezelfde kant op, zodat de groep perfect gestroomlijnd zou fietsen. Sinds 2009 heeft Loes haar eigen bedrijf, wat laat zien dat zij ook een echte ondernemer is. Verder is ze sinds dit jaar ook werkzaam voor de KNWU, waar ze de functies Bondscoach Junior-vrouwen en assistent bondscoach Paracycling bekleed.

 

Boek Loes Gunnewijk nu als spreker