Lisa Westerhof

Lisa Westerhof

Voormalig zeilster en nu Captain Boeing 737 bij KLM

De kracht van deze spreker
  • Motivatie
  • Internationaal
  • Avontuurlijk
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Zilver wereldkampioenschap 470-klasse 2002
  • Wereldkampioen 470-klasse 2009 en 2010
  • Olympisch brons 470-klasse Londen 2012

Over Lisa Westerhof

Lisa Westerhof wordt samen met Lobke Berkhout in 2009 en 2010 wereldkampioen zeilen in de 470 klasse. Na een bronzen medaille op de Olympische Spelen van Londen besluit Lisa te stoppen met topsport en zich volledig te focussen op haar carrière als piloot bij de KLM.

It's not about reaching goals, it's about rising above them

Waarom Lisa Westerhof inhuren als spreker ?

Lisa Westerhof is beschikbaar voor presentaties, workshops en clinics. Vanwege haar jarenlange ervaring in de topsport en haar huidige baan als piloot weet Lisa als geen ander hoe je moet slagen in beide werelden.

Impressie van deze spreker

Biografie

Lisa Westerhof stapt op achtjarige leeftijd voor het eerst in een zeilboot; de Optimist. Al snel bleek dat Lisa veel gevoel had voor zeilen en wordt ze op tienjarige leeftijd geselecteerd voor de kernploeg. In 1995 wordt Lisa wereldkampioen bij de meisjes in de Optimist en één jaar later wordt Lisa zelfs wereldkampioen bij de jongens. In 1998 stapt Lisa over naar de Olympische klasse, de 470. In 1999 behaalde Lisa, in dezelfde klasse, haar eerste succes; ze wordt in Kroatië Europees kampioen. In 2000 begint Lisa aan haar opleiding tot verkeersvlieger bij de KLM luchtvaartschool. Drie jaar later behaalt Lisa haar diploma en begint haar carrière als piloot bij de KLM. In februari 2014 vloog zij de deelnemers van de Olympische Winterspelen terug naar Nederland.

Inspirerend!

'Lisa Westerhof heeft een inspirerende inleiding gegeven over haar sportieve prestaties waarbij teamspirit, focussen, doelen stellen goed uit de verf kwamen. Lisa heeft de aanwezigen continue weten te boeien en te inspireren tot invoering van diverse tips in onze dagelijkse praktijk. Kortom, wij waren onder de indruk van haar verhaal.'

8.2

Boek Lisa Westerhof nu als spreker

Heb jij interesse om Lisa Westerhof te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van onze sprekers? Volg ons Instagram kanaal