Lienke de Jong

Lienke de Jong

Fitgirl, ondernemer en social influencer

De kracht van deze spreker
  • Vitaliteit
  • Media
  • Ondernemend
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Lienke de Jong

Ochtend-queen Lienke de Jong motiveert iedere dag om 07.00 uur haar volgers om de dag energiek te beginnen. Haar motto is dat fitheid je gelukkiger maakt en dit is dan ook wat ze overbrengt op haar volgers. Haar eigen onderneming Dear Good Morning richt zich op alles wat met een energieke ochtend te maken heeft. Met haar eigen persoonlijke onderzoeken, uitprobeersels en succesvolle activiteiten wilt Lienke nu vooral meer mensen omtoveren tot een ochtendpersoon.

“Door elke morgen een uurtje eerder je bed uit te springen voor je dromen, word je fitter, gelukkiger en uiteindelijk succesvoller.”

Waarom Lienke de Jong inhuren als spreker ?

Hoe sta je eerder op? Waarom zou je eerder op staan? Hoe slaap je sneller zodat je ook echt je bed uit rolt? En hoe maak je jezelf fitter, gelukkiger en succesvoller? Allemaal vragen die naar voren komen in een presentatie van Lienke. Op enthousiaste en motiverende wijze neemt ze je in een actieve sessie mee naar een vitaler Nederland. Daarnaast is Lienke inzetbaar voor talks over social media maar ook workshops en bootcamps.

Biografie

Lienke de Jong is founder van Dear Good Morning. Twee jaar geleden begon ze met het opzetten van een website en een Instagram account omdat ze zoveel mogelijk mensen wilde inspireren richting een sportieve ochtend. Zelf sport ze elke ochtend en dat geeft haar veel positiviteit en vooral energie. Ze functioneerde daardoor beter op haar werk, was vrolijker dan ooit en haar nachtrust werd beduidend beter dan voorheen.Dit moest ze overbrengen naar de rest van de wereld! Zo gezegd, zo gedaan. Dear Good Morning is nu een officiële onderneming, waarmee ze via media en ludieke content mensen omtover tot ochtendfreaks. Door de jaren heen merkte ze dat fit zijn niet alles is in het leven. Maar juist gelukkig en succesvol zijn maakt ze fit en daardoor een nog sterkere persoonlijkheid. Sinds 2016 is ze deze uitgangspunten steeds meer gaan combineren op haar website. Door gelukkig te zijn met jezelf word je succesvol. Doordat je gelukkig en succesvol bent, wil je jezelf fit houden om meer energie te krijgen. Deze drie elementen zijn essentieel en daarom onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Start eigen website genaamd Dear Good Morning 2014
  • 2e plek op een bikini fitness wedstrijd 2015
  • Mee mogen doen aan de Nederlandse Kampioenschappen bikini fitness 2016

Boek Lienke de Jong nu als spreker