Kim Polling

Kim Polling

Judoka

De kracht van deze spreker
  • Interactief
  • Motivatie
  • Doelgericht
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Brons op het Wereldkampioenschap van Rio de Janeiro 2013
  • Winnares van 3 IJF World Tour onderdelen 2013
  • Europees Kampioen tot 70 kg Sofia 2013

Over Kim Polling

Kim Polling is sinds 2013 de nieuwe ster van het Nederlandse judo. Zo behaalde Kim al drie overwinningen in de IJF World Tour en werd ze voor de eerste keer Europees kampioen.

Waarom Kim Polling inhuren als spreker ?

Kim Polling is inzetbaar voor openingen, clinics en commerciële activiteiten. Kim wordt gekenmerkt door de energie en plezier die ze uitstraalt. Toch heeft zij ook een moeilijke periode gekend waar zij uiteindelijk sterker is uitgekomen.

Impressie van deze spreker

Biografie

Kim Polling begint met judoën bij judovereniging Chi-Do in Roden. Al snel wordt duidelijk dat ze een zeer talentvolle judoka is. Bij de junioren wint Kim vanaf haar zeventiende alle nationale en internationale titels waarna ze de overstap maakt naar de senioren. In 2013 breekt Kim echt door op het mondiale judopodium. Zo versloeg ze in de halve van de Grand Slam in Parijs Olympisch kampioene Lucie Decosse iets wat ze later bij de Masters in Rusland herhaalde. In 2013 wist Kim tevens beslag te leggen op de Europese titel die in Boedapest werd gehouden. Vanaf 2013 traint Kim bij Budokan in Rotterdam onder Marjolein van Unen. Op het WK in Rio de Janeiro wint Kim een bronzen medaille na een hardnekkige blessure. Naast haar judo studeert Kim aan de PABO Inholland te Haarlem. Tijdens de Olympische Spelen van Rio de Janeiro wordt Kim Polling tot haar eigen teleurstelling vroegtijdig uitgeschakeld.

Boek Kim Polling nu als spreker