Kevin Blom

Kevin Blom

KNVB scheidsrechter

De kracht van deze spreker
  • Teamplayer
  • Talentontwikkeling
  • Communicatie
Talen:
  • Nederlands

Over Kevin Blom

Kevin Blom is sinds 2003 actief als scheidsrechter betaald voetbal. Zijn eerste duel was de wedstrijd Go Ahead Eagles – Helmond Sport. In 2004 maakte Kevin Blom zijn debuut in de eredivisie bij de wedstrijd Roda JC – FC Volendam. Naast zijn functie als scheidsrechter is Kevin Blom ook betrokken bij de scheidsrechtersopleiding van de KNVB.

Fluitend naar de top of aan de slag, ik help je op weg

Waarom Kevin Blom inhuren als spreker ?

Kevin Blom is inzetbaar voor een presentatie of lezing waarbij hij spreekt over verschillende thema's zoals; presteren onder druk, omgaan met tegenslagen of mentale weerbaarheid.

De presentatie van Kevin Blom was een succes!

Kevin Blom vertelt enthousiast, laagdrempelig en met gevoel voor humor over zijn vak Scheidsrechter. Bij zijn presentatie maakt hij gebruik van interactie met zijn publiek door middel van filmpjes van spelsituaties.

8

Biografie

Kevin Blom begint zijn carrière als scheidsrechter in het betaald voetbal in het jaar 2003. Zijn eerste wedstrijd is Go Ahead Eagles tegen Helmond Sport. Al gauw maakt Kevin Blom de stap naar de eredivisie waar hij op 20 februari 2004 zijn debuut maakt bij de wedstrijd Roda JC tegen FC Volendam. In juni 2004 promoveert Kevin naar de A-lijst van KNVB. Tegenwoordig zit Kevin in de internationale elitegroep. Dit is de hoogste gradatie binnen de UEFA en geeft aan dat Kevin bij de beste 100 scheidsrechters van Europa hoort. Door deze status mag Kevin onder andere wedstrijden uit de Champions League leiden. In 2005 wordt Kevin Blom verkozen tot beste scheidsrechter van de Eredivisie en wordt hij beloond met de 'Gouden Kaart'. De mooiste wedstrijden die Kevin heeft mogen leiden zijn; Arsenal - Udinese, FC Porto - CSKA Moskou en de Nederlandse bekerfinale tussen AFC Ajax en FC Twente. Kevin Blom is fulltime in dienst van de KNVB. Naast zijn taak als scheidsrechter is Kevin dan ook betrokken bij de scheidsrechtersopleiding van de KNVB.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Promotie naar A-lijst KNVB 2004
  • Sportman van het jaar in de Gemeente Gouda 2005
  • Beste scheidsrechter van het jaar 2007

Boek Kevin Blom nu als spreker

Heb jij interesse om Kevin Blom te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.