Katja Snoeijs

Katja Snoeijs

Profvoetbalster Everton

De kracht van deze spreker
  • Talent ontwikkeling
  • Doelgericht
Talen:
  • Nederlands

Over Katja Snoeijs

Katja Snoeijs raakt op jonge leeftijd al verslaafd aan het spelletje en maakte haar debuut in de Eredivisie voor Telstar (tegenwoordig VV Alkmaar). Katja is een echte spits en werd twee jaar op rij topscorer van de Eredivisie (2017 en 2018) en daarmee wist ze zich in de kijker te spelen van PSV. Van seizoen 2018-2019 tot en met de zomer van 2020 speelde Katja in Eindhoven, waar ze wekelijks doel trof. Dat leverde haar een transfer op naar het Franse Bordeaux. In de zomer van 2022 heeft Katja de overstap gemaakt naar het Engelse Everton.

Waarom Katja Snoeijs inhuren als spreker ?

Katja Snoeijs is inzetbaar voor het geven van clinics. En dan vooral als het gaat om veel scoren! Katja is topscorer van de Eredivisie Vrouwen in 2017 en in 2018. Ze heeft als spits een neusje voor de goal en kan jong en oud de fijne kneepjes van het spitsen-vak leren.

Impressie van deze spreker

Biografie

Als meisje van vijf jaar begon de Amstelveense Katja Snoeijs bij Sporting Martinus met voetballen. Haar zus zat op voetbal, dus als vanzelfsprekend ging zij dat ook doen en raakte verslaafd aan het spelletje. Via Fortuna Wormerveer komt Katja in de Eredivisie Vrouwen terecht: ze gaat spelen bij Telstar (nu VV Alkmaar) en PSV. En na vele doelpunten in de Eredivsie, maakt ze de stap naar het buitenland in 2020 door voor Bordeaux te gaan voetballen. Sinds 2022 speelt Katja voor Everton in Engeland. 

Boek Katja Snoeijs nu als spreker

Heb jij interesse om Katja Snoeijs te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.