Juliette van Hessen

Juliette van Hessen

Founder & Creative Director van Energy Up & Daybreaker Amsterdam

De kracht van deze spreker
  • Verbindend
  • Motiverend
  • Fun
Talen:
  • Nederlands

Over Juliette van Hessen

Energy Up oprichter Juliette van Hessen is al haar hele leven gepassioneerd over persoonlijke groei en innerlijke kracht. Daarnaast is ze een fanatieke sporter in hart en nieren. Ze nam deel aan de Internationale Kampioenschappen Mudmasters, OCR kampioenschappen, liep verschillende marathons en speelt hockey op hoog niveau. Vijf jaar geleden besloot Juliette haar passies te volgen en richtte zij samen met haar broer Jochem van Hessen Energy Up op.

Energy Up is een vitaliteitsbureau gespecialiseerd in het creëren van ervaringen waarbij verbinding en vitaliteit centraal staan. De missie van Juliette met Energy Up is dat elke organisatie zo is ingericht, dat werknemers de beste versie van zichzelf durven en willen laten zien. Daarnaast verzorgt Energy Up Daybreaker events, waarbij op een spectaculaire en gezonde manier de werkdag gestart wordt. Sinds kort hebben Juliette en Jochem zelfs een prachtig stuk Flevonatuur weten te bemachtigen: Landgoed Energy Up. Op deze idyllische plek gaan mensen energieker weg dan dat ze aankwamen. Opgeladen, uitgerust en verrijkt.

Wie zijn eigen kracht kent, is in staat een onbeperkte dosis positieve energie te delen met de mensen om hem/haar heen

Waarom Juliette van Hessen inhuren als spreker ?

Juliette van Hessen geeft je een kijkje in haar energieke en sportieve wereld met haar onderneming Energy Up. Ze kan als geen ander de link leggen tussen persoonlijke groei, vitaliteit, sport en ondernemen. Ze vertelt haar bijzondere verhaal op een dynamische en speelse manier. Hierdoor krijgt ze het complete publiek enthousiast om samen met haar te gaan springen, verhalen te delen en nieuwe doelen te stellen. Laat je door Juliette inspireren tijdens haar presentaties over een energieke levensstijl met de thema’s: Werkgeluk, Morning Routine, Slaap en Gelukshormonen.

Impressie van deze spreker

Biografie

Na het voltooien van twee Masters, heeft Juliette een tijd bij een vooraanstaande corporate organisatie gewerkt. De energie vloeide na een tijd weg, ze haalde er geen voldoening uit en zag dat het anders kon en moest. Daarom besloot ze om met haar broer een bedrijf op te richten dat het 180 graden anders aanpakt: Energy Up. De missie is om bedrijven succesvoller te maken door het creëren van een optimale energiecultuur. Een aantal jaren verder is het bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste namen in de vitaliteitsbranche. Ook fysiek timmert Juliette met Energy Up aan de weg, met Landgoed Energy Up als resultaat. Een prachtige plek in de Flevonatuur waar bewegen, dromen, groeien en opladen centraal staat.

Daar blijft het niet bij. Juliette heeft met Energy Up een eigen vitaliteitsfestival opgezet: Energy Day. Een dag met een fantastisch programma, volledig in het teken van vitaliteit en gezondheid. Persoonlijke energie, het is een thema dat Juliette van Hessen inmiddels volledig heeft uitgespeeld. Zelf krijgt ze energie van het delen van al haar kennis over deze allesomvattende levensbrandstof. Als geluksdeskundige, lifestyle coach en groeiguru heeft ze met haar aanstekelijke energie inmiddels een breed scala aan individuen, teams en bedrijven naar een hoger level getild.

Daarnaast is Juliette een echte sportvrouw. Dagelijks is ze fysiek aan de slag om het optimale uit haarzelf te halen. Elke ochtend begint ze haar dag met een frisse ochtendduik, sportsessie en een meditatie. Ze is opgeleid tot personal trainer, lifestyle coach, voedingsdeskundige en werkgelukdeskundige. Ondernemen vanuit haar lifelong passie voor sport, vitaliteit en persoonlijke groei is wat Juliette graag deelt tijdens haar presentaties.

Boek Juliette van Hessen nu als spreker