Joy Beune

Joy Beune

Langebaanschaatsster en Wereldkampioene Allround junioren

De kracht van deze spreker
  • Doelgericht
  • Talent ontwikkeling
  • Motivatie
Talen:
  • Nederlands

Hoogtepunten

  • Goud op de WK afstanden 3000 meter voor junioren 2017
  • Goud op de WK afstanden 1000, 1500 en 3000 meter voor junioren 2018
  • Wereldkampioene Allround voor junioren 2018

Over Joy Beune

Joy Beune is een langebaanschaatsster die in 2018 op achttien jarige leeftijd wereldkampioene werd bij het WK-allround voor junioren en verschillende wereldrecords reed. Momenteel is zij actief voor de Jumbo schaatsploeg waar zij zich onder goede begeleiding en faciliteiten door kan ontwikkelen. Joy is een belofte voor de toekomst.

Waarom Joy Beune inhuren als spreker ?

Joy Beune is beschikbaar voor het geven van interviews over onder andere doelen stellen, talent ontwikkeling, het presteren onder druk en het verleggen van grenzen. Tevens is Joy inzetbaar voor het geven van clinics.

Impressie van deze spreker

Biografie

Op 9-jarige leeftijd kwam Joy Beune voor het eerst in aanraking met de schaatssport. Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot een passie. Toen Joy 14 jaar werd begon zij te schaatsen voor het Ice Racing Team waarna zij doorstroomde tot het gewest RTC Oost, waar zij zo goed schaatste dat ze Nederlands kampioene werd bij de B-junioren.  Bij de A-junioren won Beune in 2017 2 gouden en 2 zilveren medailles op de wereldkampioenschappen in Helsinki. Een jaar later verbeterde ze haar prestaties op de wereldkampioenschappen in Salt Lake City door 5 gouden medailles te halen en verschillende wereldrecords op haar naam te zetten. Na dit succesvolle jaar maakte Joy de overstap naar het seniorenschaatsen waar zei actief is voor de Jumbo schaatsploeg, de succesploeg van onder andere Sven Kramer en Patrick Roest. Binnen deze ploeg zal zij de komende jaren alles geven om door te groeien als topschaatsster.

Boek Joy Beune nu als spreker

Heb jij interesse om Joy Beune te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.