Jos Hooiveld en Gijs Nillessen

Jos Hooiveld en Gijs Nillessen

Voormalig profvoetballer en presentator

De kracht van deze spreker
  • Humor
  • Energiek
  • Teamplayer
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Over Jos Hooiveld en Gijs Nillessen

Voormalig profvoetballer Jos Hooiveld speelde onder andere voor SC Heerenveen, Celtic en Southampton. Hij speelde tegen wereldsterren als Robin van Persie, duelleerde met Luis Suárez en hield Sergio Agüero meerdere keren op de nul. Het voetbal zorgde ervoor dat hij veel van de wereld heeft gezien. Samen met presentator Gijs Nillessen nemen ze het publiek mee in een achtbaan die van eenzaamheid in Oostenrijk leidt tot het absolute hoogtepunt; de promotie met Southampton naar de Premier League! Interactief, energiek en met een grote glimlach!

Deze lezing is een combinatie van energiedrank en Voetbal Inside

Waarom Jos Hooiveld en Gijs Nillessen inhuren als spreker ?

Dé ideale energizer met humor voor lezingen, ondernemersbijeenkomsten, sportsymposia, congressen of kennissessies. Samen beantwoorden Jos en Gijs vragen als: Hoe creëer je winnaarsmentaliteit? Hoe bouw je een team met verschillende culturen? Hoe blijf je overeind in de voortdurende concurrentiestrijd? Wat is de mooiste kroeg van Stockholm?

Biografie

Jos Hooiveld promoveerde met Southampton naar de Premier League. In de finale van de play-offs scoorde ‘The Big Dutchman' de 3-0. Southampton is dan een promotie naar de hoogste Engelse competitie en 120 miljoen pond rijker. Een finale met meer financiële waarde dan de WK-Finale of de finale van de Champions League. Geld, geld, geld. En dat is nu precies waar Jos en Gijs niet over spreken.De carrière van Jos voert langs Nederland, Oostenrijk, Finland, Zweden, Schotland, Denemarken, Engeland en  Amerika. Overal past hij zich binnen no-time aan. Hij maakt vrienden, snapt de lokale gebruiken en is zichzelf. Sterker nog; het is altijd direct gezellig!

Interviewer en aangever Gijs Nillessen heeft jarenlange ervaring als dagvoorzitter bij grote evenementen. Zijn achtergrond maakt hem tot een van de beste van Nederland. Als stand-up comedian ontdekte hij hoe je met humor en timing het publiek alert en betrokken houdt. Als communicatiewetenschapper weet hij voor zinvolle interactie te zorgen. Als journalist leerde hij experts zó te bevragen dat hun boodschap glashelder overkomt.

Impressie van deze spreker

Hoogtepunten

  • Kampioen met FC Kopenhagen 2011
  • Promotie naar Premie League met Southampton 2012
  • Promotie naar Premier League met Norwich City 2015

Boek Jos Hooiveld en Gijs Nillessen nu als spreker

Heb jij interesse om Jos en Gijs te boeken voor je event? SportsSpeakers is al meer dan 15 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.