Jesse van Doren

Jesse van Doren

Expert in sportinnovatie

De kracht van deze spreker
  • Innovatie
  • Talent ontwikkeling
  • Ondernemend
Talen:
  • Nederlands
  • Engels

Hoogtepunten

  • Wereldwijd bekend dankzij World Hackathon Day 2014
  • Ondernemer van het jaar 2015
  • Oprichter 'Brize' 2014 - heden

Over Jesse van Doren

Jesse van Doren is veelgevraagd spreker in de sportwereld, en graag geziene gast bij bedrijven als Google en Microsoft. Al vanaf zijn elfde adviseert hij bedrijven over alles op het gebied van technologie en innovatie, inmiddels weten bedrijven over de hele wereld hem te vinden. In de afgelopen jaren adviseerde hij meer dan 350 organisaties. Hij werd zelfs bekroond tot ‘meest beloftevolle’ ondernemer van Nederland.

In een wereld vol topsport, is innovatie mijn discipline

Waarom Jesse van Doren inhuren als spreker ?

De manier waarop Jesse over trends en innovatie spreekt, zorgen ervoor dat je handen gaan jeuken. Je wilt zo snel mogelijk iets ‘cools’ doen en de wereld op zijn kop zetten. De wereld is maar een speelveld, en innoveren is een teamsport. Jesse is op de hoogte van de laatste innovaties en zijn presentaties zorgen ervoor dat hij jong en oud met elkaar verbindt. Hij betrekt het publiek bij zijn lezingen en laat hen graag voorbeelden uit de praktijk zien.

Impressie van deze spreker

Biografie

(Sport) technologie en innovatie expert Jesse van Doren, geboren te Geervliet op 14 oktober 1996 helpt bedrijven groeien door middel van data sinds zijn elfde. Hij werd door Sprout verkozen tot één van de meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar in Nederland. Met zijn bedrijf Brize adviseert hij bedrijven hoe zij een snelle groei kunnen doormaken door slimme innovatie processen te implementeren. Zo hielp hij onder meer de Amsterdam ArenA op het gebied van crowd management. Jesse had een tijd lang zijn eigen tv-serie: ‘Jesse zoekt Uitblinkers’, waarin hij snelgroeiende bedrijven volgde zoals SciSports, een partij die data-intelligentie gebruikt om middels data de beste spelers te koppelen aan een voetbalclub. Hij is op de hoogte van de laatste innovaties in de sportwereld: van jetlag cabines voor top sporters, tot augmented reality ski-brillen en slimme meditatie brillen zodat je als top sporter altijd top fit bent. Tevens biedt Jesse een speciaal programma aan gericht op de omgang met stress op het werk. Jesse zou zichzelf niet zijn als hij hierbij niet de hulp had van de nieuwste technologische innovaties.

Boek Jesse van Doren nu als spreker

Heb jij interesse om Jesse van Doren te boeken als spreker? SportsSpeakers is al meer dan 12,5 jaar hét sprekersbureau van Nederland uit de sport en geeft vrijblijvend advies op maat.

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes van onze sprekers? Volg ons Instagram kanaal!